Werken op de Kortrijksesteenweg (N43) in Deinze van maandag 13/05 t.e.m. vrijdag 28/06 2024

door | apr 25, 2024 | wegenwerken-en-mobiliteit | 0 Reacties


Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat binnenkort werken uitvoeren op de Kortrijksesteenweg (N43) in Deinze, tussen huisnummer 147 (net voor Aldi) en de Molenstraat. De werken starten op maandag 13 mei en duren tot en met vrijdag 28 juni. Het huidige wegdek bestaat deels uit asfalt en deels uit betonverharding. Zowel de rijweg als de fietspaden worden nu vernieuwd in asfalt.

De bedrijven in de werfzone zullen niet altijd bereikbaar zijn. Tijdens bepaalde werkzaamheden zoals het opbreken van het wegdek en het asfalteren is dat korte tijd niet mogelijk. De aannemer probeert de doorgang zo veel mogelijk open te laten en laat tijdig weten wanneer uw bedrijf niet bereikbaar zal zijn.

De bewonersbrief is toegevoegd als bijlage, daarin staat meer informatie over de hinder en omleidingen. Ook op de website van AWV kunt u alle info vinden: www.wegenenverkeer.be/deinze. Met vragen kunt u terecht bij de omgevingsmanager van AWV via bereikbaar.ovl@wegenenverkeer.be of via het nummer 0476 72 22 57 (maandag – vrijdag van 9u tot 17u).

Contact to Listing Owner

Captcha Code