wie zijn wij?

Deinze Industrie wordt voortgestuwd door een dynamisch team dat zich volledig ten dienste stelt van de ondernemers in Deinze. Zowel schepen Filip Vervaeke met steun van het college, als ambtenaar Mathias De Smet zetten zich hard in voor de lokale economie in Deinze. Naast de structurele werking inzake kennisplatform (website, bestanden, jobkanaal, korte berichten, e-newsletters, ….) worden acties zoals een jobbeurs, een bedrijven teambuilding dag en/of een groepsaankoop georganiseerd. Als laatste belangrijke taak verdedigt Deinze Industrie de belangen van de bedrijven in Deinze naar de lokale en hogere overheden.  Verkeersveiligheid en netheid in industriezones zijn momenteel een belangrijk werkpunt. Sedert de fusie met Nevele wordt ook werk gemaakt van het betrekken van bedrijven uit Nevele bij de werking van Deinze Industrie.

De werkgroep stuurt de werking aan en vertegenwoordigt het ondernemersveld in Deinze: de Prijkels vzw/Gert Snel, (transport Snel) Rond de Watertoren vzw/Filip Walraeve (demival) en bedrijven in Nevele: Steven Lagaisse (SLV Rent).

De centrale coördinatie van Deinze Industrie is in handen van Yannic Demeyer van Zalm.biz, bureau voor zakelijke communicatie.

Meld ons uw suggesties en vragen via het contactformulier.

Mathias de Smet

Mathias de Smet

Lokale Economie | Stad Deinze

09 381 07 04

mathias.DeSmet@deinze.be

Brielstraat 2, 9800 Deinze

Filip Vervaeke

Filip Vervaeke

Schepen | Stad Deinze

09 381 95 00 | 0477 61 49 97

filip@deinze.be

Brielstraat 2, 9800 Deinze

Yannic Demeyer

Yannic Demeyer

Coordinator | Deinze Industrie

0497 480 657

info@deinzeindustrie.be

www.Zalm.biz, bureau voor zakelijke communicatie

Contactformulier

Meld ons uw suggesties en vragen via het contactformulier.

4 + 2 =

Contact to Listing Owner

Captcha Code