NETWERKEN

Laat jouw stem horen voor STEM-opleidingen en help de kloof tussen technisch onderwijs en het werkveld verkleinen. Schrijf jezelf en collega’s nu gratis in.

Luister en debatteer mee over hoe het onderwijs én bedrijven samen de kloof meer kunnen dichten tussen de vraag naar techniekers bij bedrijven en het onderwijs in Deinze/Oost-Vlaanderen. 

Deinze Industrie wil de ondernemers uit de regio Deinze/Oost-Vlaanderen betrekken bij de leerplannen van het technisch onderwijs. Er is lokaal ruimte om leerplannen voor technische opleidingen te optimaliseren, maar vaak ontbreekt de stem van de ondernemingen en is er onvoldoende kennis van de mogelijkheden.

Niet op basis van oneliners of buikgevoel, maar met cijfers, expertise en ervaring van ondernemers én het onderwijsveld willen we concrete ideeën en samenwerkingen creëren.

Dat vanuit de overtuiging dat lokale samenwerkingen tussen technisch onderwijs en bedrijven een wereld van verschil kunnen maken voor de scholieren van de 3de graad technisch en beroepsonderwijs. Elkaars wensen kennen en elkaar beter leren begrijpen is de boodschap. Er zal dan ook gedebatteerd worden aan de hand van deze 4 thema’s:

  • Leerplannen: een leidraad of een dwangbuis?

  • Weten de bedrijven voldoende wat er in de scholen gebeurt en hoe het technisch/beroepsonderwijs is georganiseerd?

  • Welke zijn de huidige middelen om praktijkervaring op te doen vanuit het werkveld en wat kunnen we verbeteren?

  • Vakopleidingen worden als ‘minderwaardig’ beschouwd, totdat je ze nodig hebt.  Hoe herwaarderen we de instroom?

Het debat wordt afgesloten met een gezellige, gratis BBQ. Graag tot dan.

Is deze debatavond relevant voor een collega, klant of leverancier? Stuur hem of haar gerust de link naar dit formulier door! Bij vragen kan u steeds mailen naar info@deinzeindustrie.be.

Schrijf jezelf en collega's in voor de ideale sportieve teambuilding dag: Teamtrophy 2024!

Ben je op zoek naar een laagdrempelige sportieve teambuilding met je collega’s? Willen jullie andere ondernemingen uit de regio leren kennen? Mag er een gezellige prijsuitreiking aan gekoppeld worden met snacks en frietjes? Schrijf jou en je werkteam dan in mei of juni in voor de Teamtrophy 2024!

De bedrijventeambuilding is een sportief initiatief van Deinze Industrie dat al jaren de laatste zaterdag van augustus plaatsvindt in de Deinse Brielmeersen. Neem het samen met collega’s op tegen andere bedrijven uit de regio en bemachtig de begeerde titel van meest sportieve onderneming van Deinze.

Dit jaar zullen de bedrijfsteams het tegen elkaar opnemen op zaterdag 31.8.2024 op het sportterrein van Teamadventure in de Brielmeersen. Het sporten start om 14 u en de trofee-uitreiking gebeurt om 18 u, vergezeld van frietjes en snacks van Agristo. Geniet van een leuke namiddag in de Brielmeersen met sportieve ambiance en breng jouw collega’s, vrienden of familie mee zodat ze kunnen supporteren!

Dit jaar wordt naast de prijzen voor de 3 beste teams ook voor het eerst een fair play prijs geschonken door KMSK Deinze. Collegialiteit zal dus beloond worden. 😉

Benieuwd naar de Teamtrophy van vorig jaar?

Bekijk de aftermovie!

Hier vind je leuke foto’s.

Wie kan zich inschrijven?

Bedrijven uit regio Deinze kunnen 4-5 collega’s inschrijven per team (meerdere teams zijn mogelijk), van alle leeftijden en sportieve capaciteiten. De opdrachten zijn namelijk laagdrempelig en bedoeld voor iedereen. Het beste sporttalent hoef je niet te zijn, het samenwerken en plezier beleven met collega’s is wel een must!

Waarom zou je als bedrijf een sportteam willen inschrijven?

Omdat het een fantastische manier is om andere ondernemingen uit de regio te leren kennen + het is de ideale teambuilding dag voor jouw medewerkers, zonder het organisatiewerk.

Wil je graag meedoen met de Teamtrophy, maar is er nog geen team?

Download hier de A4-poster en hang die ergens zichtbaar in het bedrijf op om je collega’s of medewerkers warm te maken!

Hoe schrijf ik ons team in?

Inschrijven kan tot en met 15.7.2024. Elk bedrijfsteam mag 4 tot 5 personen bevatten en de kostprijs per team is € 300. Inbegrepen in die prijs zijn veel plezier en team spirit, 3 drankjes, frietjes en snacks per teamlid. Meerdere teams per bedrijf zijn mogelijk. (Kosteloze annulatie mogelijk tot 1.8.2024)


Deinze wordt VOKA-HOTSPOT op zondag 6 oktober 2024! Schrijf jouw bedrijf in

In samenwerking met stad Deinze zet Voka Open Bedrijvendag de Deinse ondernemers extra in de kijker in 2024. Meerdere bedrijven uit de stad zullen deelnemen en zo dus een HOTSPOT vormen die globaal meer mensen zal aantrekken. Ook de Technische Uitvoeringsdienst van stad Deinze zet zijn deuren open.

Waarom zou je als bedrijf deelnemen aan de Voka Open Bedrijvendag?

Als onderneming uit Deinze krijg je dit jaar een exclusieve HOTSPOT-korting. Meer info en mogelijkheid om jouw bedrijf in te schrijven kan via de website van Voka.

Heb jij nog vragen of wens jij deel te nemen? Aarzel niet om contact op te nemen via mieke.ampe@openbedrijvendag.be of op 0478/97.05.41.

Contact en bijkomende informatie: Deinze Industrie vzw – coördinatie Yannic
Demeyer – info@deinzeindustrie.be – 0497 480 657.

Nieuws over netwerking

Schrijf jezelf en collega’s in voor de ideale sportieve teambuilding dag: Teamtrophy 2024!

 Ben je op zoek naar een laagdrempelige sportieve teambuilding met je collega’s? Willen jullie andere ondernemingen uit de regio leren kennen? Mag er een gezellige prijsuitreiking aan gekoppeld worden met snacks en frietjes? Schrijf jou en je werkteam dan snel...

Laat jouw stem horen voor STEM-opleidingen en help de kloof tussen technisch onderwijs en het werkveld verkleinen. Schrijf jezelf en collega’s nu in!

Luister en debatteer mee over hoe het onderwijs én bedrijven samen de kloof meer kunnen dichten tussen de vraag naar techniekers bij bedrijven en het onderwijs in Deinze/Oost-Vlaanderen. Deinze Industrie wil de ondernemers uit de regio Deinze/Oost-Vlaanderen betrekken...

Deinze Industrie stelt actieplan voor: lees hier het artikel dat erover verscheen in HLN

Op maandag 8 april '24 stelde Deinze Industrie haar actieplan van 2024 voor aan de pers. Lees hieronder het artikel dat op HLN verscheen. Om de bedrijven en ondernemers van Deinze nog meer in de kijker te zetten, heeft Deinze Industrie een actieplan voor 2024 klaar....

Enthousiasme en veel drive op 5de editie van Deinze Industrie Teamtrophy!

Op zaterdag 26.8.2023 streden finaal 24 teams – het hoogste aantal van alle jaren – voor de trofee van sportiefste bedrijf in Deinze.  De regen in het begin van de trophy werd getrotseerd tijdens de opwarming van de Sportdienst Deinze en Movemint/Teamadventure slaagde...

Werken Leie en Schelde organiseerde een Nieuwjaar Netwerkevent rond ‘inclusie’ op 24.01.24.

Op woensdag 24.01.2024 nodigden de projectvereniging Werken Leie en Schelde en hun partners, bedrijven en lokale besturen uit op een Nieuwjaar Netwerkevent in Nazareth. Onder de koepel ‘Inclusie‘ werden de projecten van het afgelopen jaar onder de loep gehouden en...

Bedrijven Contact vakbeurs eerste editie in Deinze op 27 en 28.9.2023

Na decennia in Waregem te hebben georganiseerd, zal Bedrijven Contact voortaan nu ook in Deinze plaatsvinden op 27 en 28.9.2023. Stad Deinze zal samen met Deinze Industrie en Unizo Deinze een stand invullen….

Enthousiasme en veel drive op 5de editie van Deinze Industrie Teamtrophy!

Enthousiasme en veel drive op 5de editie van Deinze Industrie Teamtrophy!      Op zaterdag 26.8.2023 streden finaal 24 teams - het hoogste aantal van alle jaren - voor de trofee van sportiefste bedrijf in Deinze.  De regen in...

Oproep: lever jouw oude, maar bruikbare IT in voor een groot digitaliseringsproject – Inzamelweek 11 tot en met 16 september 2023 in Deinze

We doen een oproep aan jou, jouw familie, administraties, verenigingen, scholen en bedrijven om afgeschreven IT (laptops, tablets, PC’s, gsm’s) of IT die moet worden vervangen, in te leveren bij stad Deinze voor het project...

Succesvolle eerste kennismaking met exposanten op informatievergadering van Bedrijven Contact 2023.

Succesvolle eerste kennismaking met exposanten op informatievergadering van Bedrijven Contact 2023. En gratis vrijkaarten af te halen aan onthaal dienstencentrum Deinze.   Woensdag 12 juli 2023 mochten Chris Baert en Delphine De Jaegher van...

DOE MEE MET JOUW MEDEWERKERS AAN DE BBB PARTY WORKOUT IN DEINZE EN STEUN KOM OP TEGEN KANKER

DOE MEE MET JOUW MEDEWERKERS AAN DE BBB PARTY WORKOUT IN DEINZE EN STEUN KOM OP TEGEN KANKER. Stad Deinze wil de 100km voor Kom op tegen Kanker steunen en roept alle Deinzenaren en bedrijven in Deinze op om mee te doen.Een ideale leuke teambuilding workout...

Suggesties

U heeft nieuws dat op deze pagina hoort te staan? Vul het formulier hieronder in en wij bekijken om uw nieuws zo snel mogelijk hier te plaatsen.

13 + 9 =

Contact to Listing Owner

Captcha Code