VOKA reikt duurzaamheidscertificaten uit aan Deinse bedrijven

door | jul 9, 2024 | ruimte-en-milieu | 0 Reacties

 

In de provincie Oost-Vlaanderen zetten bedrijven hard in op klimaattransitie.

Deze stelling wordt bevestigd door VOKA die in deze regio dubbel zoveel bedrijven begeleidt in vergelijking met andere provincies. 

Elk voorjaar stellen bedrijven die deelnemen aan het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen met veel trots hun duurzaamheidsinspanningen voor waar ze het voorbije jaar hard aan gewerkt hebben. Aan het einde van dat jaar worden de impactvolle bedrijven beloond met de erkenning van het VOKA Charter Duurzaam Ondernemen, een certificaat dat aantoont dat het bedrijf een duidelijke duurzaamheidsstrategie vertaalt in concrete acties. 

In de regio Deinze zien we almaar meer bedrijven ook inzetten op impactvolle acties binnen de 5 P’s (People, Planet, Profit, Peace en Partnership) die bijdragen tot een grotere duurzaamheidsvisie. Dit zegt veel over de bedrijfsmentaliteit die in onze regio heerst.

De bedrijven in de regio Deinze die in 2024 een VOKA Charter Duurzaam Ondernemen ontvingen zijn: Beddeleem, Demival en LDL Group. Alle laureaten en best practices van de ganse provincie Oost-Vlaanderen vindt u via deze link.

Voor deze bedrijven is niet enkel regulering een drijfveer om duurzaam te worden. Men wil vooral ook collega’s bewuster maken van het belang van duurzaamheid.  Andere stimuli zijn klantentevredenheid verhogen, ontwikkelen van nieuwe producten of diensten en nieuw talent aantrekken. 

Contact to Listing Owner

Captcha Code