Schrijf jezelf en collega’s in voor de ideale sportieve teambuildingsdag: Teamtrophy 2024!

door | apr 12, 2024 | netwerking | 0 Reacties

Ben je op zoek naar een laagdrempelige sportieve teambuilding met je collega’s? Willen jullie andere ondernemingen uit de regio leren kennen? Mag er een gezellige prijsuitreiking aan gekoppeld worden met snacks en frietjes? Schrijf jou en je werkteam dan snel in voor de Teamtrophy 2024!

De bedrijventeambuilding is een sportief initiatief van Deinze Industrie dat al jaren de laatste zaterdag van augustus plaatsvindt in de Deinse Brielmeersen. Neem het samen met collega’s op tegen andere bedrijven uit de regio en bemachtig de begeerde titel van meest sportieve onderneming van Deinze.

Dit jaar zullen de bedrijfsteams het tegen elkaar opnemen op zaterdag 31.8.2024 op het sportterrein van Teamadventure in de Brielmeersen. Het sporten start om 14 u en de trofee-uitreiking gebeurt om 18 u, vergezeld van frietjes en snacks van de Agristo-friettruck. Geniet van een leuke namiddag in de Brielmeersen met sportieve ambiance en breng jouw collega’s, vrienden of familie mee zodat ze kunnen supporteren!

Dit jaar wordt naast de prijzen voor de 3 beste teams ook voor het eerst een fair play prijs geschonken door KMSK Deinze. Collegialiteit zal dus beloond worden. 😉

Benieuwd naar de Teamtrophy van vorig jaar?

Bekijk de aftermovie!

Hier vind je leuke foto’s.

Wie kan zich inschrijven?

Bedrijven uit regio Deinze kunnen 4-5 collega’s inschrijven per team (meerdere teams zijn mogelijk), van alle leeftijden en sportieve capaciteiten. De opdrachten zijn namelijk laagdrempelig en bedoeld voor iedereen. Het beste sporttalent hoef je niet te zijn, het samenwerken en plezier beleven met collega’s is wel een must!

Waarom zou je als bedrijf een sportteam willen inschrijven?

Omdat het een fantastische manier is om andere ondernemingen uit de regio te leren kennen + het is de ideale teambuildingsdag voor jouw medewerkers, zonder het organisatiewerk.

Hoe schrijf ik ons team in?

Inschrijven kan tot en met 9.8.2024. Elk bedrijfsteam mag 4 tot 5 personen bevatten en de kostprijs per team is € 300. Inbegrepen in die prijs zijn veel plezier en team spirit, 3 drankjes, frietjes en snacks per teamlid. Meerdere teams per bedrijf zijn mogelijk. (Kosteloze annulatie mogelijk tot 1.8.2024)

Schrijf je hier in!

Contact to Listing Owner

Captcha Code