Het Jobcafé Deinze 2023 leverde 50 lokale bedrijven veel kandidaten op

door | nov 24, 2023 | arbeidsmarkt, Jobs | 0 Reacties

Met de huidige algemene demografische situatie en de bijzonder lage werkloosheid in de regio van stad Deinze, is het een kunst om bedrijven te voorzien van voldoende instroom. Daarom blijft het interessant om een jobbeurs te organiseren en in te zetten op een inclusieve arbeidsmarkt in Deinze.

Dank aan de partners stad Deinze, VDAB en Werken Leie & Schelde voor de inspirerende en hands-on inbreng op het Jobcafé 2023 van Deinze Industrie.

Het was een succesvolle editie voor de arbeidsmarkt in Deinze, zo hoorden we althans van de 50 lokale standhouders.

Alvorens de deuren open gingen voor werkzoekenden en schoolverlaters kregen de standhouders kort en krachtig nog informatie en expertise mee van:

  • Filip Vervaeke, schepen van lokale economie
  • Freddy Van Malderen, directeur VDAB Oost-Vlaanderen
  • Conny De Spiegelaere, schepen en ondervoorzitter Werken Leie & Schelde, met praktijkgetuigenis van Padeo Dienstenchequebedrijf Deinze

Het vooraf screenen van werkzoekenden en matchen met de vacatures van de standhouders, het helpen bij het opmaken van cv’s en het aanbieden van gerichte opleidingen hebben gescoord. De meeste standhouders konden verschillende namen van kandidaten noteren van zowel scholieren en werkzoekenden, als van mensen op zoek naar een nieuwe job. 2023 was absoluut een geslaagde editie voor de arbeidsmarkt in Deinze!

En de bezoekers werden als dank voor hun komst getrakteerd op een gratis soepje van Foodbart, een professionele profielfoto van Elektro Mac en een pakje friet van Agristo.

Via deze link kan je nagenieten van het succesvolle Jobcafé Deinze 2023.

Tot op een volgende editie!

Blijf ons volgen om als eerste op de hoogte te zijn van al onze activiteiten rond de arbeidsmarkt in Deinze in 2024.

Contact to Listing Owner

Captcha Code