VTI Deinze zoekt bedrijfspartners om 100-jarig bestaan te vieren

door | apr 20, 2022 | netwerking, Nieuwsberichten

Dit jaar bestaat VTI Deinze 100 jaar. Door de jaren heen heeft de school steeds op externe steun mogen rekenen. Ook dit jaar kan u de school sponsoren door in te tekenen op een VIP-arrangement voor een ‘Comedy Night’, met als hoofdact Han Solo en dit op zaterdag 30 april 2022. Samen met vele andere bedrijfspartners willen we vooraf klinken op een feestreceptie op 100 jaar VTI Deinze.

Stand-upcomedian Han Coucke, alias Han Solo, is oud-leerling van de school. Leerlingen en leerkrachten zullen de line-up verzorgen samen met comedian Stijn Verdegem. Het staat nu al vast… Dit wordt een show vol humor die u moet gezien hebben.

De directie en alle leerkrachten verwelkomen u graag voor het VIP-arrangement – Comedy Night / zaterdag 30 april in de studiezaal van VTI Deinze / €125

Inbegrepen:

–        Feestreceptie 100 jaar VTI Deinze

–        2 VIP-tickets voor de Comedy Night

–        Uw bedrijfsreclame op een scherm in de sporthal én cafetaria.

–        Drankkaart t.w.v. €10 te gebruiken na de voorstelling.

Extra VIP-tickets met toegang tot receptie en voorstelling kan u bijbestellen aan €30/pers.

  • Aanvang receptie studiezaal: 18.15 uur
  • Aanvang voorstelling sporthal: 20.00 uur

Het VIP-arrangement kan u reserveren via de VIP-ticketshop of via deze QR-code. 

Vergeet niet om uw tickets digitaal of op papier mee te brengen. Na de voorstelling bent u van harte welkom in de cafetaria in de eetzaal. Gelieve uw bedrijfslogo zo snel mogelijk digitaal door te sturen naar pr@vtideinze.be voor publicatie.

Contact to Listing Owner

Captcha Code