Verzeker je van een standplaats op het Jobcafé Deinze 2023 (06.11.2023): laatste 5 plaatsen!

door | sep 4, 2023 | arbeidsmarkt, Nieuwsberichten

Op het Deinze Industrie Jobcafé 2022 mochten 50 bedrijven uit Deinze en regio in een volle Brielpoort ongeveer 500 bezoekers ontvangen die interesse hadden in een (toekomstige) job. Naast dat mooie aantal, begreep het Deinze Industrie-team uit de evaluaties van de standhouders dat er heel wat goede contacten werden gelegd en dat bij meerdere bedrijven concrete afspraken werden geboekt met kandidaat-werknemers.

Dat vindt onze organisatie natuurlijk supernieuws, zeker tijdens deze bijzonder grote krapte op de arbeidsmarkt voor zowat alle functies.

Samen met partners VDAB en Werken Leie & Schelde konden we in 2022 en zullen we ook in 2023 een bijkomende focus leggen op ondersteuning en opleidingen voor kandidaten en op meer middelen om de sociale en reguliere economie met elkaar te verbinden. Ook wordt opnieuw werk gemaakt van een gepersonaliseerd onthaal van de bezoekers: zo worden ze desgewenst geadviseerd en naar bedrijven met gepaste functies geleid door VDAB-onthaalmedewerkers.

De inmiddels gekende Deinse jobbeurs van Deinze Industrie vzw zal dit jaar op maandag 06.11.2023 werkgevers en potentiële werkkrachten samenbrengen. Net als voorgaande jaren zal deze editie plaatsvinden in de Brielpoort in hartje Deinze.

HET INSCHRIJVINGSFORMULIER VIND JE HIER.

Meer informatie over het evenement, zoals de openingsuren en lay-out van de stand en zaal volgt later, maar indien je extra vragen hebt, kan je gerust mailen naar info@deinzeindustrie.be.

Kostprijs van een stand (3 m x 3 m – vrij in te vullen – hoge tafel, 2 hoge stoelen en elektriciteit inbegrepen):

● € 380 voor bedrijven van Deinze

● € 600 voor bedrijven buiten Deinze

Een beeldverslag van de editie Jobcafé Deinze 2022 vind je hier terug.

Schrijf je nu in via deze link. Kosteloze annulatie kan tot 01.08.2023. Inschrijvingen na die datum zijn niet meer annuleerbaar.

Ontwerp_BtoC_-_Fb-omslag.png

Contact to Listing Owner

Captcha Code