Verzeker je nu al van een standplaats op het Jobcafé Deinze 2023 (6.11.2023)

door | apr 18, 2023 | arbeidsmarkt, Nieuwsberichten

Eerste inschrijvingsfase Jobcafé Deinze is geopend.

Op het Deinze Industrie Jobcafé 2022 mochten 50 bedrijven uit Deinze en regio in een volle Brielpoort ongeveer 500 bezoekers ontvangen die interesse hadden in een (toekomstige) job. Naast dat mooie aantal, begreep het Deinze Industrie-team al uit de evaluaties van de standhouders dat er heel wat goede contacten werden gelegd en dat bij meerdere bedrijven al concrete afspraken werden geboekt met kandidaat-werknemers.

De eerste inschrijvingsfase voor de editie van 6.11.2023 is nu geopend: schrijf je nu in via deze link.  Verzeker je nu van een standplaats, reeds 60% van de standen is ingenomen.


Ontwerp_BtoB_-_Fb-omslag.png


Samen met partners VDAB en Werken Leie & Schelde konden we in 2022 en zullen we ook in 2023 een bijkomende focus leggen op ondersteuning en opleidingen voor kandidaten en op meer middelen om de sociale en reguliere economie met elkaar te verbinden.  Ook wordt verder werk gemaakt van een gepersonaliseerd onthaal van de bezoekers; VDAB onthaalmedewerkers adviseren desgewenst de bezoekers en leiden hen naar diverse bedrijven met gepaste functies.

De inmiddels gekende Deinse jobbeurs van Deinze Industrie vzw zal dit jaar op maandag 6.11.2023 werkgevers en potentiële werkkrachten samenbrengen. Net als voorgaande jaren zal deze editie plaatsvinden in de Brielpoort in hartje Deinze. 

Vorig jaar namen zo’n 50 regionale bedrijven deel en daarvan gaf 90% aan dat ze zich ook dit jaar graag opnieuw van een standplaats zouden verzekeren om werkzoekenden persoonlijk te ontmoeten. Wil jouw bedrijf er ook bij zijn? Aarzel dan niet en schrijf je nu reeds in want de standplaatsen zijn beperkt.


HET INSCHRIJVINGSFORMULIER VIND JE HIER.


Meer informatie over het evenement, zoals de openingsuren en lay-out van de stand en zaal volgt later, maar indien je extra vragen hebt, kan je gerust mailen naar info@deinzeindustrie.be.

Kostprijs van een stand (3m x 3m – vrij in te vullen – hoge tafel en 2 stoelen en electriciteit inbegrepen):

● €380 voor bedrijven van Deinze

● €600 voor bedrijven buiten Deinze

Een beeldverslag van de editie  Jobcafé Deinze 2022 vind je hier terug

Contact to Listing Owner

Captcha Code