Verzeker je nu al van een standplaats op het Deinze Industrie Jobcafé 2022

door | apr 5, 2022 | arbeidsmarkt, Nieuwsberichten

jobcaf_2022_website.png

Steeds meer goede werkkrachten zijn dicht bij huis op zoek naar een werkgever die een goede work-life balance kan bieden. Als lokale ondernemer is het dan ook belangrijk dat je geïnteresseerde werkzoekenden persoonlijk laat kennismaken met je bedrijf. Daar komt het jaarlijkse Jobcafé zeker bij te pas. 

De inmiddels gekende Deinse jobbeurs van Deinze Industrie vzw zal dit jaar op maandag 24.10.2022 werkgevers en potentiële werkkrachten samenbrengen. Net als voorgaande jaren zal deze editie plaatsvinden in de Brielpoort in hartje Deinze. 

Vorig jaar namen zo’n 45 regionale bedrijven deel en daarvan gaf 70% aan dat ze zich ook dit jaar graag opnieuw van een standplaats zouden verzekeren om werkzoekenden persoonlijk te ontmoeten. Wil jouw bedrijf er ook bij zijn? Aarzel dan niet en reserveer nu al je stand via deze link want de standplaatsen zijn beperkt.

Meer informatie over het evenement, zoals de openingsuren en lay-out van de stand en zaal volgt binnenkort, maar indien jouw bedrijf nu al interesse of vragen heeft, mag je gerust mailen naar info@deinzeindustrie.be.

Beelden en een video van de editie van vorig jaar vind je hier terug.

Kostprijs van een stand:

● € 350 voor leden van Deinze Industrie

● € 500 voor Deinse niet-leden van Deinze Industrie

● € 600 voor bedrijven buiten Deinze

● € 150 voor winkels en kleinhandel uit Deinze

Contact to Listing Owner

Captcha Code