Uitnodiging aan ondernemers voor korte inspiratiesessie rond ‘Employer branding’ en toelichting van een nieuwe lokale tewerkstellingsmaatregel voor bedrijven

door | mrt 4, 2023 | arbeidsmarkt, Nieuwsberichten

Wat kan u zelf doen om medewerkers aan te trekken en daarbij te bouwen aan een duurzame samenleving waar iedereen kansen krijgt om te leren en te werken?

Medewerkers aantrekken is voor de meeste bedrijven tegenwoordig een moeizaam en complex gebeuren. Met een bondige inspiratiesessie willen Deinze Industrie en VDAB u daarom concrete tips en tricks bezorgen en antwoorden op uw vragen over wat u als bedrijf of als zaakvoerder meer of beter kan doen om medewerkers aan te trekken.

Daarnaast zal Stad Deinze ook een nieuwe, interessante tewerkstellingsvorm en de voordelen voor u als ondernemer voorstellen.

We nodigen bedrijven in en rond Deinze uit op deze sessie op vrijdag 5 mei 2023 om 14u in de sfeervolle ontvangstruimte van TwinTech, Industrielaan 2 in Deinze.  Na de inspiratiesessie is koffie of thee en gebak voorzien voor een fijne ontmoeting met collega-ondernemers. Er is voldoende parkeerruimte rond het gebouw.

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht voor 26.4.2023 door eenvoudig je bedrijfsgegevens te melden aan info@deinzeindustrie.be. Meer info via www.deinzeindustrie.be of via coördinator Yannic Demeyer op info@deinzeindustrie.be of 0497 480 657. Graag tot dan!

Employer_branding_Facebook-banner_2.png

Contact to Listing Owner

Captcha Code