Technical Sales Officer

door | okt 21, 2021 | Jobs

Functieomschrijving:

We zijn op zoek naar een technisch commerciële binnendienstmedewerker in onze afdeling Industriële Stalen Deuren om onze klanten technisch, administratief en klantgericht te benaderen vanuit de binnendienst en de bijhorende projecten op te volgen. Deze projecten omhelzen de installatie van industriële stalen deuren (brand, inbraakwerend, akoestisch, hoogfrequent gebruik,…) en sectionaalpoorten. Je werkt in samenwerking met een projectleider en technisch uitvoerenden om onze (key) klanten een technisch correcte oplossing, planning en klantvriendelijke opvolging te bieden. Je bent betrokken vanaf offertefase tot uitvoering en opvolging.
ICOMET is actief in de industrie-, project- en utiliteitsbouw.
ICOMET ontzorgt de professionele klant door het optimaal fysiek beschermen van mensen en producten in gebouwen en industriële infrastructuur in een nichemarkt.

Profiel:

Je komt graag in contact met klanten en doet dit op een aangename en professionele manier. Kennis Frans is een grote meerwaarde.    Je bent administratief sterk en slaagt erin gestructureerd en accuraat te werken.    Je denkt planmatig en kan zelfstandig en in teamverband werken.       Je mag aan het begin van je loopbaan staan.
Je herkent je in onze waarden , deelt onze passie met onze producten en aanpak en bezit de nodige technische affiniteit

Kernwaarden ICOMET:

Resultaatgericht denken, klantgerichtheid, communicatie, flexibiliteit, margegericht denken, veiligheid en samenwerken

Aanbod:

Wij bieden een aangename en sociale werkomgeving met veel variatie en verantwoordelijkheid gecombineerd met een aantrekkelijk salarispakket in een groeiende familiale KMO die tegelijk marktleider is op gebied van  installatie van industriële stalen deuren, èn  een regionaal belangrijke speler is op vlak van industriele metaalconstructie.
ICOMET streeft naar een gemengd personeelsbestand van ervaren werknemers en jonge gemotiveerde werknemers die bereid zijn te groeien in ons bedrijf. 

Contact:

Heb je ambitie voor deze job? 
Stuur je CV naar:  tom.p@icometgroup.com
ICOMET – FILLIERSDREEF 20  – 9800 DEINZE – www.icometgroup.com

Contact to Listing Owner

Captcha Code