Teamleider

door | okt 21, 2021 | Jobs

Functieomschrijving:

Als teamleider sta je in voor de leidinggevende taken binnen het bedrijf. Aanvankelijk leer je de dagelijkse werkzaamheden vlot en nauwgezet uitvoeren. Je werkt actief mee in het bedrijf en leert de praktische organisatie van het bedrijf kennen. Na verloop van tijd word je verantwoordelijk voor een groep medewerkers en kan je deze opleiden en motiveren. Kortom je zorgt voor een vlot verloop van de arbeidsprocessen. Je staat hierbij in nauw overleg met de zaakvoerder.

Voornaamste taken: aansturen van een team medewerkers inzake gewasverzorging en het oogsten van de tomaten, arbeidsprocessen zo optimaal mogelijk laten verlopen, werknormen bepalen…

Profiel:

Je bent geïnteresseerd in de tomatenteelt en je kan probleemoplossend denken. Je bent leergierig en organisatorisch sterk. Je werkt zeer nauwkeurig  en je hebt zin voor initiatief. Je kan zelfstandig werken maar je kan ook goed samenwerken met je collega’s. Communiceren en overleggen is voor jou geen probleem. Je gaat flexibel om met veranderingen op de werkvloer.

Aanbod:

Wij bieden jou een fulltime job aan als bedrijfsleider, met marktconforme verloning. Je krijgt een vast contract van onbepaalde duur. Je komt terecht in een jong en dynamisch team. Je krijgt een job met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Geen enkele werkdag zal dezelfde zijn.

Contact:

Heb je ambitie voor deze job? 
Stuur je CV naar: tom@tomatomasters.be

Contact to Listing Owner

Captcha Code