Teamleader service

door | okt 21, 2021 | Jobs

Jouw functie

Na een intensieve opleiding ben je verantwoordelijk voor de optimale werking van de afdeling Service. Hierbij stuur je een team van service techniekers aan en sta je in nauw contact met je collega’s van Cleaning, Montage & Spare Parts.

Je zorgt voor een goede voorbereiding en detailplanning van de service diensten bij de klanten in Benelux en Frankrijk. Je bereidt de interventies zowel technisch als administratief voor en bent het aanspreekpunt voor de service techniekers. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de verschillende opdrachten.

Om service activiteiten te stimuleren, neem je proactief contact op met de klant voor preventieve onderhouden. Daarnaast ben je de contactpersoon voor curatieve service opdrachten. Je zorgt ervoor dat de opdrachten bij de klant uitgevoerd wordt volgens de geldende veiligheids- en hygiënevoorschriften. Hiervoor ga je af en toe op controle ter plaatse bij de klant.

Je bent het eerste lijncontact voor de klant bij technische problemen, analyseert het probleem en voorziet in een snelle en efficiënte oplossing. Je maakt offertes op voor bestaande en nieuwe klanten met betrekking tot de verkoop van service activiteiten en onderhoudscontracten.

Je rapporteert in jouw rol aan de Service Manager.

Jouw profiel

  • Je bent in het bezit van een technisch diploma op bachelor niveau of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je hebt relevante ervaring binnen een technische omgeving en hebt bij voorkeur reeds een team aangestuurd.
  • Je bent planmatig sterk/ denkt proactief en je bent een people manager. Je denkt klant- en oplossingsgericht.

Gezien het internationale karakter van het bedrijf druk je je naast het Nederlands, vlot uit in het Engels en Frans.

Wat bieden wij

Een heel gevarieerde job in een solide (MO met een hoog aangeschreven reputatie. Spiromatic schenkt veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling.

Je komt terecht in een familiale omgeving waarbij je in eerste instantie kan terugvallen op de knowhow en de jarenlange ervaring van jouw enthousiaste collega’s.

Je krijgt een competitief salarispakket aangevuld met diverse extralegale voordelen. Spiromatic is zeer vlot bereikbaar en is een groeiend bedrijf met een internationaal cliënteel.
Interesse?

Mail je motivatie en cv naar Sien Van

Renterghem op

sien.vanrenterghem@spiromatic.com

 

 

 

 

Je mag rekenen op een vlotte en discrete behandeling van je sollicitatie.

Contact to Listing Owner

Captcha Code