Succesvolle eerste kennismaking met exposanten op informatievergadering van Bedrijven Contact 2023.

door | jul 17, 2023 | netwerking, Nieuwsberichten

Succesvolle eerste kennismaking met exposanten op informatievergadering van Bedrijven Contact 2023.

En gratis vrijkaarten af te halen aan onthaal dienstencentrum Deinze.

 

Woensdag 12 juli 2023 mochten Chris Baert en Delphine De Jaegher van Bedrijven Contact Deinze, meer dan 70 ondernemers ontvangen in de raadzaal van stad Deinze.

Schepen voor lokale economie Filip Vervaeke verwelkomde iedereen.

 

De aanwezigen tekenden in voor de vakbeurs Bedrijven Contact in Deinze op 27 en 28.9.2023.

Na decennia in Waregem te hebben georganiseerd, zal Bedrijven Contact voortaan nu ook in Deinze plaatsvinden.  De 2de locatie komt er op vraag van bedrijven/exposanten en dit in samenwerking met Unizo Deinze en Deinze Industrie.


BC_exposantenvergadering.jpeg

Stad Deinze, Unizo Deinze en Deinze Industrie zullen een gezamenlijke stand invullen.  Alle ondernemers zijn welkom in ‘ondernemend Deinze’.  

Gratis vrijkaarten

Bezoekers moeten een (gratis) inkomkaart hebben, met een persoonlijke registratiecode.  Deinze Industrie heeft kaarten ter beschikking die kunnen afgehaald worden vanaf 11.9.2023 tot en met 28.9.2023 aan het onthaal van stad Deinze. Maximum 2 per bedrijf.

Bedrijven Contact Deinze zet 100% in op regionaal ondernemen en netwerken. In een gezellig kader samenkomen met collega-ondernemers/beslissingsnemers, direct contact krijgen met nieuwe en bestaande klanten, persoonlijke zakenrelaties opbouwen en grensverleggend
ondernemen: dat zijn de doelstellingen van Bedrijven Contact. 

Er zijn reeds iets meer dan 100 standen ingevuld, maar wegens uitbreiding van de zaal met een tent, kan nog ingeschreven worden.

Klik hier voor meer info of contacteer ons via Delphine De Jaegher (04 77 24 74 75 – delphine@fairs-events.be)

 


 

Contact to Listing Owner

Captcha Code