SPIROMATIC: Automation Engineer

door | aug 28, 2018 | Jobs

 

 

Functie:

Je bent verantwoordelijk voor de automatisatie en opstart van de geïnstalleerde opslag- transport en doseersystemen bij de klanten over gans Europa. Hierbij bereid je het project voor in Nazareth: confi gureren, programmeren van project specifi eke functies en processen, testen van je software.
Bij de klant terplekke laad je het programma op, voer je kalibraties uit, doe je een fine-tuning van de software en geef je training aan de gebruikers.
Gemiddeld reis je 30% van je tijd en ben je 70% binnen ter voorbereiding van je projecten. Eén opstart van een project duurt gemiddeld 1 week en je wordt bij de opstart ook ondersteund door de Mechanical engineer.
In je rol als Automation Engineer hou je rekening met budgetbewaking, respect voor levertijden, het doorvoeren van effi ciëntieverbeteringen, kwaliteitsopvolging en klantentevredenheid.
Je verleent assistentie op vlak van Service na verkoop, telesupport in jouw kennisdomein ‘automatisatie’, waarbij je 1 maal om de 6 weken over dag permanentie verzorgt naar de klanten en aansluitend in die week na de werkuren.
Je werkt nauw samen met de collega’s van de Engineeringafdeling, waar je op termijn een rol kan spelen in fundamentele ontwikkelingen bij Spiromatic.

Je rapporteert aan de verantwoordelijke Engineering & Projects.

 

Profiel:

o Je bent in het bezit van een technisch diploma op Bachelorniveau of op Master niveau bij voorkeur in de richting Elektromechanica, Automatisatie of aanverwanten.

o Je bent iemand die ervan houdt om geregeld in Europa te reizen.
o Je hebt bij voorkeur een eerste relevante ervaring in PLC-progammatie, batch-applicaties of visua- lisatiesystemen. Je hebt hierbij een sterke affi niteit met objectgeöriëteerd programmeren en je denkt voortdurend in termen van standaardisatie.
o Je werkt graag samen in team en ook graag autonoom, je drukt je goed uit in het Nederlands, Engels en Frans.
o Je werkt graag klantgericht, bent analytisch ingesteld en hebt een sterke zin voor initiatief. Door jouw creativiteit en fl exibiliteit sta je open voor vernieuwing en verbetering.

Aanbod:

Je krijgt de mogelijkheid om met jouw expertise mee te helpen aan realiseren van kwaliteitsprojecten voor de klanten gelocaliseerd over voornamelijk Europa.
Je komt terecht in een professionele omgeving waarbij je in eerste instantie kan terugvallen op de knowhow en de jarenlange ervaring van jouw enthousiaste collega’s.
Je krijgt een competitief salarispakket aangevuld met diverse extralegale voordelen. Spiromatic is zeer vlot bereikbaar en is een groeiend bedrijf met een internationaal cliënteel.

Contact:

 

 

Mail je motivatie en cv naar Gerda Glorieux op
gerda@agyss.com
Je mag rekenen op een vlotte en discrete behandeling van je sollicitatie.

Contact to Listing Owner

Captcha Code