Service technieker

door | okt 21, 2021 | Jobs

Spiromatic, een familiale MMO gevestigd te Nazareth/ is actief in ontwerp en bouw van volautomatische opslag-, transport- en doseersystemen voor ingrediënten in de voedingsindustrie. Als internationale speler vervult Spiromatic een toonaangevende rol in het specifieke marktsegment van de deegverwerking.

Jouw functie

Als service technieker ben je verantwoordelijkvoor onderhoud en herstelling (zowel mechanisch als elektrisch) van silo-, transport- en doseerinstallaties in België en regelmatig in het buitenland.

Na een vakkundige opleiding word je ingeschakeld in een permanentieregeling. In deze functie rapporteer je op regelmatige basis aan de verantwoordelijke service dienst.

Jouw profiel

Je hebt een diploma Technisch Secundair onderwijs elektromechanica/elektriciteit/elektronica en hebt minstens 2 jaar relevante werkervaring. Ervaring als servicetechnieker of onderhoudstechnieker in een productieomgeving is een pluspunt.

Je spreekt vlot Nederlands en je hebt een degelijke kennis van het Frans. Klantgerichtheid, zin voor kwaliteit en initiatief zijn jouw sterke punten. Daarnaast hou je het hoofd koel in stressvolle situaties.
Interesse?

Mail je motivatie en cv naar Sien Van

Renterghem op

sien.vanrenterghem@spiromatic.com

 

 

 

 

Je mag rekenen op een vlotte en discrete behandeling van je sollicitatie.

Contact to Listing Owner

Captcha Code