Op zoek naar een laagdrempelige teambuilding? Schrijf je in voor Deinze Industrie Teamtrophy 2023

door | feb 20, 2023 | netwerking, Nieuwsberichten


SCHRIJF JOUW MEDEWERKERS IN VOOR EEN SUPER TEAMBUILDING IN DEINZE!

De inmiddels gekende Teamtrophy van Deinze Industrie vzw strijkt ook dit jaar neer in de Brielmeersen! Neem het samen met collega’s op tegen andere bedrijven uit de regio en bemachtig de begeerde titel van meest sportieve onderneming van Deinze

Op zaterdag 26.8.2023 zullen verschillende bedrijfsteams vele leuke activiteiten uitvoeren op het sportterrein van Teamadventure in de Brielmeersen. Het sporten start om 14u en de trofee-uitreiking vindt plaats om 18u. Maar wees gerust, de opdrachten zijn laagdrempelig en bedoeld voor iedereen. Het beste sporttalent hoef je niet te zijn, het samenwerken en plezier beleven met collega’s is wel een must!

DI_FB-omslag_Teamtrophy_2023_v2.png

 

Geniet van een leuke namiddag in de Brielmeersen met sportieve ambiance en breng jouw collega’s, vrienden of familie mee zodat ze kunnen supporteren!

Waarom zou je als bedrijf een sportteam willen inschrijven? Omdat het een fantastische manier is om andere ondernemingen uit de regio te leren kennen + het is de ideale teambuildingsdag voor jouw medewerkers, zonder het organisatiewerk.


 

 
Inschrijven kan tot 20 augustus 2023. Elk bedrijfsteam mag 4 tot 6 personen bevatten en de kostprijs per team is € 200. Inbegrepen in die prijs zijn veel plezier en collegialiteit, 3 drankjes, frietjes en snacks per teamlid. Meerdere teams per bedrijf zijn mogelijk. (Kosteloze annulatie mogelijk tot 1.8.2023)

Contact to Listing Owner

Captcha Code