Mobiliteit: UINODIGING NETWERKMIDDAG VOOR ONDERNEMERS Deinze en mobiliteit van en naar het werk, werk aan de winkel!

door | sep 21, 2017 | netwerking, Nieuwsberichten

 

Netwerkmoment ‘Deinze en mobiliteit’ van en naar het werk, werk aan de winkel’ (21.9.2017) – deelnemerslijst en presentaties:

 groepsfoto_mobiliteit_DI_Medium.JPG

Inschrijvingen_duurzame_mobiliteit_-_ondernemers.xlsx

 

ppt_mobiliteit_netwerkmoment_Deinze_Industrie_pdf.pdf

 

___________________________________________

 

Mobiliteit: NETWERKMIDDAG VOOR ONDERNEMERS

Donderdag 21.9.2017 op de middag – Leiespiegel Deinze

 

Deinze en mobiliteit van en naar het werk, werk aan de winkel!

Stad Deinze en het ondernemersplatform Deinze Industrie organiseren samen met de dienst mobiliteit en KBC op donderdag 21 september 2017 om 12.30u een praktische ondernemersmiddag rond duurzame mobiliteit, meer bepaald gericht op woon-werk verkeer.

Voor ondernemers is het van cruciaal belang dat werknemers comfortabel en binnen een redelijke tijd van en naar het werk geraken. Pendelverkeer heeft impact op het werk én het privéleven en is daarom een belangrijk aspect voor de werknemer.

Met deze inspiratiesessie willen de organisatoren nieuwe voorstellen en praktische cases aanreiken aan ondernemers  en de HR managers om mogelijks te implementeren in hun bedrijf.  Met korte, bondige sessies wil men een nieuwe kijk geven op de woon-werk-pendel mogelijkheden, de fiscale gevolgen en de nieuwe trends. Er is ook een info-markt met reële test mogelijkheden, zodat theorie onmiddellijk kan getoetst worden aan de praktijk.

U zoekt als ondernemer oplossingen voor woon-werk verkeer voor uw werknemers? Schrijf u dan in voor 12 september 2017 via www.deinze.be/ondernemers-mobiliteit of info@deinzeindustrie.be.

Deze middag gaat door in het dienstencentrum Leiespiegel, Brielstraat 2 in 9820 Deinze en is gratis.

 

–          Onthaal in dienstencentrum Leiespiegel met broodje en drankje van 12.30u tot 13u

–          Om 13u praktische inspiratiesessie in dienstencentrum Leiespiegel – u kan nadien ook vragen stellen en napraten met collega ondernemers met een gezellige drink

–          Vanaf 14u – vrijblijvend – testen in en rond de Brielpoort

 

 

 

VisualDeinzeIndustrie.jpg

Contact to Listing Owner

Captcha Code