Mecanicien

door | okt 20, 2021 | Jobs

Functieomschrijving:

Je ondersteunt onze hoofdmecanicien in het onderhoud van ons eigen wagenpark, bestaande uit ongeveer 100 voertuigen en 100 graafmachines.

Je staat ook in voor het onderhoud van ons klein machinepark (kleinere machines, kranen, waterpompen, stroomgroepen, druk- pompen, aannemersmateriaal etc).

Je kan perfect communiceren met de hoofdmecanicien en onze arbeiders die zich met problemen komen aanmelden. Je werkt vanuit onze garage in Harelbeke.

Profiel:

Voor deze functie zoeken wij bij voorkeur iemand met een diploma mecanicien en een eerste bijpassende ervaring. Overtuig ons van uw technisch inzicht om kritisch en besluitvaardig te denken en te handelen.

U hebt geen 9-5 mentaliteit en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen, neemt initiatief en bent overtuigend. Mensgericht ondernemen is bij Vereecke een topprioriteit waarbij we streven naar een professionele maar vriendschappelijke werkattitude.

Aanbod:

Wij bieden je een uitdagende functie met verantwoordelijkheid binnen ons team.

Je krijgt de kans om mee te werken aan de groei van het bedrijf samen met gedreven en ervaren mensen.

  • Een dynamisch en directe sfeer.

  • Een volledig modern uitgeruste werkplaats.

  • Coaching en interne opleiding van onze vakkennis.

Wij bieden je een zeer goede verloning conform je niveau en potentieel, waarbij er zeker plaats is voor doorgroei en ontwikkeling. (PC bouw)

Contact: 

Heb je ambitie voor deze job? 
Stuur je CV naar: jobs@vereecke-nv.be of bel 056/ 23 72 49

Contact to Listing Owner

Captcha Code