Leer levens redden met een AED-opleiding van stad Deinze en het Rode Kruis

door | apr 4, 2022 | Nieuwsberichten, veiligheid

Teamtrophy__jobcaf_2022_1.png

Hartfalen op de werkvloer komt steeds vaker voor en is van alle leeftijden. Onderzoek toont aan dat reanimatie/AED de overlevingskans bij een hartstilstand verhoogt van 5% naar 70%. Daarom heeft Deinze Industrie in 2019 ook al een groepsaankoop AED-toestellen opgezet. Nu gaan we samen met stad Deinze en het Rode Kruis een stap verder en worden 5 opleidingsdagen (in mei, juni, november en december 2022) vooropgesteld waarop alle bedrijven van Deinze hun medewerkers aan een gratis AED-opleiding kunnen laten deelnemen.

De opleidingen gaan telkens door in Huis van het Kind, Mouterijdreef 22 Deinze (eerste verdiep). De aanwezige deelnemers krijgen achteraf een aanwezigheidsattest. Hoewel de opleiding van telkens 3 uur zeker aan te raden is voor bedrijven die AED-toestellen aanschaften, zijn de dagen opengesteld voor alle bedrijven uit Deinze. Inschrijven dient te gebeuren voor 20.04.2022 via deze link.

Aangezien er slechts 10 mensen per datum aanwezig kunnen zijn, werken we met een first come, first served-principe. Mochten alle plaatsen op een bepaalde dag dus al bezet zijn, mailen we met eventueel andere beschikbare data waarop u kan deelnemen aan de opleiding. Aarzel dus niet en leer hoe ook jij levens kan redden op het werk.

Contact to Listing Owner

Captcha Code