INTERNOLUX: Plaatser maatmeubilair

door | aug 28, 2018 | Jobs

Functie:

Internolux bvba is een snelgroeiende onderneming in het segment van maatmeubilair & Interieurinrichting. Onze onderneming bestaat uit 3 zaakvoerders en momenteel twee werknemers. Door de toenemende aanvragen hebben we dringend nood aan een plaatser met min. enkele jaren ervaring in het interieurschrijnwerk.

In deze functie bent u verantwoordelijk voor het plaatsen van ons maatmeubilair.

Profiel:

Het plaatsen van maatmeubilair is een zeer specifiek segment binnen het schrijnwerk en wij zijn dan ook op zoek naar iemand met enkele jaren ervaring in het plaatsen van maatmeubilair. Flexibiliteit, nauwkeurig en zelfstandig werken is hierbij een vereiste alsook een goed voorkomen, klantvriendelijkheid en ambitie. Je fungeert ten slotte als uithangbord van de firma. En kwaliteit en service dragen wij zeer hoog in het vaandel.

Aanbod:

Een afwisselende job waarbij je samen met je collega verantwoordelijk zal zijn voor de dagelijkse plaatsing van het maatmeubilair. Bij vragen of problemen meld je dit steeds aan één van de zaakvoerders waarbij je samen naar een oplossing zoekt. Bij ons start je aan een aantrekkelijk loon naar kunnen en aantal jaren ervaring onder het PC 126 (hout en stoffering).

Contact:

Meld je dan telefonisch of per mail bij:

Internolux bvba Ilse Griebeling Atelier: 

De Tonne 99 9800 Deinze

info@internolux.be

Gsm : 0491/088.994 

Contact to Listing Owner

Captcha Code