ICOMET: TECHNISCH TEKENAAR (TEKLA)

door | mrt 25, 2019 | Jobs

TECHNISCH TEKENAAR (TEKLA)

ICOMET afdeling Metaalconstructies, actief in de industrie-, project- en utiliteitsbouw, ontzorgt zijn klanten door staalconstructies te leveren en plaatsen  van ontwerp, tot productie en plaatsing op de werf.

We zijn op zoek naar een Technisch Tekenaar om onze afdeling te versterken. Je werkt in samenwerking met een projectleider en verantwoordelijke van ons lasatelier om onze constructies te ontwerpen en uit te tekenen. Je begeleidt deze tekeningen verder in het atelier en maakt ook de nodige productietekeningen. Je wordt eveneens betrokken in het verdere verloop van de productie afhankelijk van wens en ambitie..

Profiel

  • Je draagt volgende waarden van het bedrijf hoog in het vaandel: resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, communicatie, flexibiliteit, margericht denken, veiligheid en samenwerken.

  • Je bezit over de nodige technisch en ruimtelijk inzicht.
  • Je hebt ervaring met het tekenprogramma TEKLA (of PARABUILD) of je hebt ervaring met 3D tekeningen van metaalconstructies.

Aanbod

Een aangename en sociale werkomgeving in een jong, groeiend bedrijf. We bieden een functie met veel variatie en verantwoordelijkheid gecombineerd met een aantrekkelijk salarispakket in een groeiende familiale KMO. ICOMET streeft naar een gemengd personeelsbestand van ervaren werknemers en jonge gemotiveerde werknemers die bereid zijn te groeien in ons bedrijf. 

ICOMET stelt de probleemstelling van de klant centraal. Zo streven we het na om de meest innoverende en degelijke oplossing te bieden voor de problemen en vragen van de klant. Dit realiseren we met een steeds groeiend team van projectingenieurs, arbeiders en administratieve krachten en door voldoende te investeren in kwaliteit, nieuwe technieken of samenwerking met solide partners.

ICOMET is een marktleider betreffende het installatie van industriële stalen deuren en een regionaal belangrijke speler op vlak van secundaire metaalconstructie. ICOMET maakt deel uit van een groep KMO’s die zich specialiseren in een niche binnen de bouwwereld die ontzorging van de klanten centraal stelt.

Solliciteren kan via Tom@icomet.be

 

Contact to Listing Owner

Captcha Code