ICOMET: MONTEUR

door | mrt 25, 2019 | Jobs

MONTEUR

ICOMET afdeling Metaalconstructies / Industriele stalen deuren, actief in de industrie-, project- en utiliteitsbouw, ontzorgt zijn klanten door staalconstructies te leveren en plaatsen van ontwerp, tot productie en plaatsing op de werf en door hoogwaardige industriële stalen deuren te leveren en plaatsen.

We zijn op zoek naar een Monteur om een van onze afdelingen te versterken. Je werkt samen met collega’s en projectleiding om onze metaalconstructies of stalen deuren te plaatsen op onze werven. Onze projecten zijn heel divers en de locaties waar je werkt dus ook.

Profiel

  • Je draagt volgende waarden van het bedrijf hoog in het vaandel: resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, communicatie, flexibiliteit, margericht denken, veiligheid en samenwerken.

  • Je werkt graag samen om tot een kwalitatief eindresultaat te komen. Collegialiteit is een must.
  • Je weet hoe een werf in elkaar zit en geniet ervan om vaak en veel buiten te zijn.
  • Je bent flexibel en werkt graag in een steeds veranderende omgeving.
  • We starten om 6u in Deinze om dan samen naar de werven te gaan.

Aanbod

Een aangename en sociale werkomgeving in een jong, groeiend bedrijf. We bieden een functie met veel variatie en verantwoordelijkheid gecombineerd met een aantrekkelijk salarispakket in een groeiende familiale KMO. ICOMET streeft naar een gemengd personeelsbestand van ervaren werknemers en jonge gemotiveerde werknemers die bereid zijn te groeien in ons bedrijf.

ICOMET stelt de probleemstelling van de klant centraal. Zo streven we het na om de meest innoverende en degelijke oplossing te bieden voor de problemen en vragen van de klant. Dit realiseren we met een steeds groeiend team van projectingenieurs, arbeiders en administratieve krachten en door voldoende te investeren in kwaliteit, nieuwe technieken of samenwerking met solide partners.

ICOMET is een marktleider betreffende het installatie van industriële stalen deuren en een regionaal belangrijke speler op vlak van secundaire metaalconstructie. ICOMET maakt deel uit van een groep KMO’s die zich specialiseren in een niche binnen de bouwwereld die ontzorging van de klanten centraal stelt.

Solliciteren kan via Tom@icomet.be

Contact to Listing Owner

Captcha Code