GLORIA COACHING: E-Commerce medewerker m/v

door | aug 27, 2018 | Jobs

Ongeveer 11 jaar geleden ontstond het idee bij Babs Janssens, voormalig TV -producer en haar schoonzus Katja, om samen een kledingwinkel te starten.Wat aanvankelijk een gek plan leek werd op 6 september 2007 realiteit met de opening van de eerste CLOSE-UP-winkel in Sint-DenijsWestrem. Op vandaag zijn er 7 vestigingen én een webshop (www.close-up.be), die meteen de Starter Award wegkaapte op de BeCommerce Awards 2014. Vorig jaar namen Babs en haar echtgenoot Koen de volledige leiding van de CLOSE-UP-winkels over. Met grote overgave en passie gaan ze dag in, dag uit, samen met hun medewerkers op zoek naar de beste en meest stijlvolle stuks, én dat voor een betaalbare prijs. Dat CLOSE-UP blijft groeien zorgt ervoor dat we vandaag op zoek zijn naar een E-Commerce medewerker m/v

Beeld je in: Het is een nieuwe werkdag, je stapt het kantoor binnen, zet een ‘George Clooneykoffietje’, loopt naar boven en zet jouw pc aan. Je leest snel jouw mails, en bent weer aangenaam verrast: op de printer liggen tientallen bestelbonnen van de webshop. Weer heel wat klanten gingen shoppen op www.close-up.be. Jouw dagelijkse social media posts hebben duidelijk een inpakt op de verkoop, en dat geeft jou een fijn gevoel. Je vliegt er meteen in, want zo ben je! Aangezien je verantwoordelijk bent voor alle content creatie update je – in samenspraak met de Manager- de content kalender met als gemeenschappelijk doel het engagement verhogen van de CLOSE-UP community. Af en toe shoot je spontaan nieuwe instastories. Je voelt aan wanneer er een TOP-moment zal komen en filmt het voordat iemand je moet doorgeven dat dit een geweldig moment is. Wekelijks bedenk je creatieve content die geschikt is voor nieuwsbrieven en emailcampagnes, je houdt natuurlijk altijd rekening met de juiste belevenis voor de bezoeker en steeds meer opening & click rates. Verder ondersteun je het webshopteam in dagdagelijkse activiteiten. Af en toe laat je jouw creativiteit helemaal los in het ontwerpen van folders of postkaarten voor de webshop. Wat ben jij in een dynamisch familiebedrijf terechtgekomen. Jouw creatief brein maakt een sprongetje bij het bedenken van de leuke posts en filmpjes die je morgen zal kunnen posten. Je volgt de resultaten van deze posts ook op, houdt contact met de CLOSE-UP community en brengt hierover verslag uit. Je bedenkt je dat je deze avond nog even de krantenshop binnenspringt voor de laatste mode-magazines, en misschien ook nog wat gaat rondneuzen op de vele webshops en sociale media om wat ideeën op te doen. Want wat vandaag goed genoeg was, kan morgen beter, zo denk jij erover alleszins. ‘You either know fashion, or you don’t’ – Anna Wintour.

Word je enthousiast bij het lezen van deze dag? Kijk dan snel verder of je beantwoordt aan het vereiste profiel en stuur ons vliegensvlug een mailtje, want wij zitten op jou te wachten!

Profiel:

• Je behaalde een opleiding binnen Marketing Communicatie en/of Direct Marketing, e-commerce.

• En eerste ervaring in e-commerce is een absolute must, evenals passie en kennis met (mode)fotografie/film.

• Ervaring met Photoshop is mooi meegenomen

• Je kan spelen met de Nederlandse taal en bent commercieel ingesteld.

•Jouw creativiteit en dynamisme kent geen grenzen.

• Je beheerst perfect het Nederlands en hebt kennis van het Frans. • Ervaring binnen de modesector is een extra troef.

• Je bent hands-on, 9-to-5 bestaat niet in jouw wereld.

• Je bent communicatief sterk en kan goed zelfstandig werken, je blijft overeind in een dynamische en snel veranderende omgeving.

• Je bent steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied, e-commerce is jouw passie en obsessie 

Kandidaten voor een functie bij CLOSE-UP zijn:

– Gedreven en enthousiast

– Service en resultaatgericht

– Collegiaal

– Flexibel

– Gepassioneerd door retail en mode Je komt terecht in een snelgroeiende KMO waar loyauteit en authenticiteit onze hoofdwaarden zijn. We bieden je een voltijds contract aan met een aantrekkelijk salaris en bijkomende extralegale voordelen.

Het hoofdkantoor bevindt zich in Eke en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Herken jij jezelf in de bovenstaande vacature? Dan ben jij het e-commerce talent waar ons team enthousiaste collega’s alvast op zitten te wachten! Stuur vandaag nog een mail naar florence@close-up.be! Tot snel?

Contact to Listing Owner

Captcha Code