Een eenvoudig en duidelijk overzicht van alle Vlaamse en federale overheidsmaatregelen voor bedrijven.

door | apr 17, 2020 | arbeidsmarkt, Nieuwsberichten

Kwestie van het bos nog door de bomen te zien: 

een duidelijk en eenvoudig overzicht van alle 

overheids maatregelen voor bedrijven

 

Stilaan kom er een beetje stabiliteit en duidelijkheid in de toepassingsvoorwaarden van verschillende steunmaatregelen die in de media werden aangekondigd.  Maar een volledig overzicht verkrijgen, vraagt enig werk.  Daarom biedt Deinze Industrie vzw u dit hier aan, in samenwerking met de directie en sociale dienst van Demival en hun bedrijfsrevisor:

 

  • Bij de Vlaamse steunmaatregelen kan u onder andere de hinderpremie en de compensatiepremie terugvinden.
  • Bij de federale steunmaatregelen vindt u onder meer het overbruggingsrecht, de tijdelijke werkloosheid en het uitstel van sociale bijdragen.

Let wel, gezien de recente invoering van bepaalde maatregelen, zijn zelfs vandaag nog niet alle praktische modaliteiten voor het aanvragen ervan gecommuniceerd door de overheid. Best goed blijven opvolgen met uw medewerkers en raadgevers.

De overzichten vindt u onder deze tekst.

Nog een nuttige tip: hou een overzicht bij van alle maatregelen die u heeft getroffen of gevolgen die u moet ondergaan ten gevolge van deze crisis. Probeer dit zo concreet mogelijk te maken, en indien mogelijk voorzien van het nodige cijfermateriaal en onderliggende documenten of foto’s. Zo bespaart u een pak administratie en opzoekwerk achteraf.

 

Overzicht Vlaamse overheidsmaatregelen voor bedrijven.

Overzicht federale overheidsmaatregelen voor bedrijven.


Contact to Listing Owner

Captcha Code