Deinze Industrie zamelt continu IT/PC’s/laptops in voor het goede doel. Contacteer ons.

door | sep 5, 2022 | netwerking, Nieuwsberichten

Hoe IT inzamelen of inleveren?

Bedrijven die oude, nog werkende IT willen afstaan voor kansarme gezinnen en/of bedrijven die willen deelnemen aan Deinze Industrie Jobcafé 2022 kunnen terecht bij coördinator van Deinze Industrie, Yannic Demeyer  – info@deinzeindustrie.be.  Het inleveren kan opnieuw vanaf september 2022 tot eind januari 2023.

Deze IT wordt via het Sociaal Huis en de andere armoede organisaties in Deinze gecontroleerd bezorgt aan de mensen die er nood aan hebben. Het initiatief is gestart in mei 2020 (in volle corona om het afstandsonderwijs voor lagere schoolkinderen te ondersteunen) en kende in september  2022 een vierde editie.  Intussen konden reeds 144 IT pakketten afgeleverd worden. De actie blijft doorgaan en bedrijven kunnen verder IT – veilig – leveren.

Veiligheid/verwijderen van bedrijfsinformatie: bedrijven kunnen best zelf al harde schijven ledigen, maar VTI zorgt voor een volledige cleaning tot op niveau van fabrieksinstellingen en bevestigt dit door het afgeven van een certificaat.  Verder zorgt VTI ook voor de nodige besturingssystemen.

Voor het internetgebruik kunnen scholen codes bekomen bij Proximus en Telenet voor gratis internet voor leerlingen zonder internet.

Contact to Listing Owner

Captcha Code