AGO: MONTAGEMEDEWERK(ST)ER

door | aug 27, 2018 | Jobs

Functie:

Voor een familiale drukkerij in Deinze zijn wij op zoek naar een montagemedewerk(st)er in de vaste namiddag en af en toe in de nacht wanneer dat nodig is. Je staat onder andere in voor het aanmaken en controleren van drukplaten, het monteren van die drukplaten, het reinigen van de drukplaten en het archiveren van drukmappen, stansmessen en kleurmodellen.

Profiel:

Wij zoeken een enthousiast persoon die graag de handen uit de mouwen steekt en die houdt van orde, netheid en kwaliteit. Ervaring in de sector is geen vereiste, motivatie en werklust primeren. Wij zoeken bij voorkeur iemand uit de regio Deinze/Nazareth.

Aanbod:

Bij de firma staan kwaliteit, netheid en nauwkeurigheid centraal. De firma beschikt over een hoogtechnologisch machinepark waarin continu geïnvesteerd wordt. Zij bieden jobzekerheid met een contract met bepaalde duur dat na een positieve evaluatie kan overgaan in een contract van onbepaalde duur.

Contact:

Vragen of interesse? Neem zeker contact op met ons AGO Jobs&HR kantoor op het nummer 09/381.88.20 of via deinze@ago.jobs.

Contact to Listing Owner

Captcha Code