Afdelingsverantwoordelijke werkvoorbereiding – Chicken Masters Belgium

door | mei 26, 2017 | Jobs

Functie:

Wij zoeken een echte People-manager met leidinggevende capaciteiten. Minimum TSO diploma of gelijkwaardig door ervaring. Ervaring in een voedingsbedrijf is een pluspunt. Ben je gebeten door voeding kan je goed zelfstandig werken, organiseren en je bent in staat om een jong en dynamisch team te motiveren solliciteer dan snel.  Enige PC-ervaring is een must en cursussen i.v.m. het software pakket LISA worden intern voorzien. Je bent kwaliteits-, hygiëne- en veiligheidsbewust. Je bent leergierig, creatief en bereid om een opleiding te volgen. Je hebt zin voor orde en netheid.

Wij bieden: Een boeiende job en een collegiale sfeer in een groeiend bedrijf. Een stabiele, mensgerichte en stimulerende werkomgeving. Vaste betrekking met stabiliteit en reële doorgroeimogelijkheden. Passende verloning.

Je werkt in een 2 ploegensysteem van 4.00 uur tot 12.15 uur en 12.15 tot 20.30 uur.

 

Profiel:

De uitdaging…

Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie & opvolging van de activiteiten binnen jouw afdeling waarin kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid centraal staan. In overleg met de productiechef bepaal je de te behalen objectieven voor jouw afdeling zowel operationeel als strategisch. Je bent het aanspreekpunt voor je team en helpt hen om zichzelf continu te ontwikkelen om de vooropgestelde targets te behalen. Je bent een people manager en tracht je personeel zo goed mogelijk aan te sturen.

Samen met de lokale Quality Manager controleer je continue de kwaliteit teneinde te voldoen aan de vooropgestelde kwaliteitsnormen (BRC, IFS). Je bewaakt het proces van opvolging en tracering van onze producten. Je bent de drijvende kracht achter verbeterprojecten en procesoptimalisaties binnen jouw afdeling.

Je werkt hiervoor nauw samen met de productiechef en planningsverantwoordelijke.

Als afdelingschef motiveer je, je personeel (3-5personen). Je maakt een personeelsplanning op, je voert evaluatiegesprekken, je zorgt voor maximale groei- ontwikkeling en ontplooiingskansen van je personeel.

De werkvoorbereiding is de draaischijf van de gehele productie en vormt een belangrijke schakel in het gehele productieproces. Hier wordt het vlees verwerkt tot verschillende gehaktbereidingen. Daarnaast wordt er hier vlees gekruid, gemarineerd, geplet, gecutterd,… Groenten worden gesneden. Kortom de gehele mis en place.

Aanbod:

Contact:

Voor meer info gelieve contact op te nemen met de personeelsdienst:

hr@chickenmasters.be  of  bel +32 9 381 54 85 

Contact to Listing Owner

Captcha Code