Tech bOOST: Technologische innovatie bij de Oost-Vlaamse kmo

door | jul 3, 2021 | netwerking, Nieuwsberichten

Koen_Van_Aken_Ecosynth_1.jpg

Geslaagde EROV-sessie rond Cleantech in de Deinse Filliers Distillery

Op 22 september deelde de Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) in een live sessie rond ‘Cleantech’ welke technologische trends de komende 10 jaar impact zullen hebben op uw bedrijf. Koen Van Aken, CEO van Ecosynth, een bedrijf uit Deinze (Industrielaan, Izone4) was gastspreker met een praktijkgetuigenis.

De sessie, die plaatshad in de Filliers Distillery, was 1 van 4 die vallen onder het EROV-initiatief TechBoost, dat bedrijven een overzicht wil bieden op de technologische innovaties tegen 2030. 

Cleantech is een verzamelnaam van technologieën die bijdragen tot een schoner milieu en energiebesparing, waardoor de overgang naar een duurzame samenleving wordt versneld. Op korte termijn worden belangrijke beslissingen genomen over de energiemix van de toekomst, naar een meer duurzame chemische sector of omtrent de waterschaarste waar we jaar na jaar mee worden geconfronteerd. 

De Vlaamse Instelling voor Technologisch Onderzoek (VITO) is gangmaker van deze duurzaamheidstransitie voor bedrijven en voor de overheid. Zij stelt haar expertise ter beschikking om oplossingen te vinden voor deze complexe uitdagingen. Zo kunnen bedrijven – groot of klein – inzetten op duurzame innovatie en op de transitie naar een duurzame samenleving.

Koen_Van_Aken_Ecosynth_2.jpg

Koen Van Aken, CEO van Ecosynth

Contact to Listing Owner

Captcha Code