Studiedag ‘Biofabriek van de toekomst’ op 21.6.2017

door | mei 19, 2017 | Nieuwsberichten, ruimte-en-milieu

Studiedag ‘Biofabriek van de toekomst’ op 21.6.2017


Oost-Vlaanderen is dé hub voor de Vlaamse biogebaseerde industrie. Voor een overzicht van de huidige ontwikkelingen, projecten en opportuniteiten binnen de wereld van de Vlaamse bio-economie kunt u terecht op de studiedag ‘De Biofabriek van de toekomst’. Laat u inspireren, stimuleren en informeren op woensdag 21 juni.

Oost-Vlaanderen zet zwaar in op biogebaseerde economie: het is één van de belangrijkste speerpuntclusters van de Provincie en geniet een vooraanstaande plaats in het provinciaal klimaatactieplan. De Provincie is ook betrokken in industriële en wetenschappelijke ontwikkelingspolen, denk maar aan de ondersteuning van de proeffabriek Bio Base Europe Pilot plant en de diverse projecten en initiatieven die deze biofabriek coördineert, uitvoert en uitdraagt. Ook de BioRefine Cluster Europe kent haar bakermat in Oost-Vlaanderen en brengt tientallen Europese projecten en initiatieven samen onder coördinatie van de Universiteit Gent, mede ondersteund door de Provincie.

Daarom vindt op 21 juni de studiedag ‘De Biofabriek van de toekomst’ plaats. Deze wil bedrijven inspireren, stimuleren en informeren en geeft een overzicht van de huidige ontwikkelingen, projecten en opportuniteiten binnen de wereld van de Vlaamse bio-economie. Ondertussen biedt een projectenmarkt meer uitleg over lopende projecten en informeert u over een breed gamma aan financiële en inhoudelijke ondersteuningsmogelijkheden om uw eigen biogebaseerde projecten te realiseren.

Bekijk hier het volledige programma.

Deelname is gratis, maar inschrijving is verplicht vóór 10 juni 2017. Het aantal deelnemers is beperkt.
Uw inschrijving wordt enkele dagen voor het evenement bevestigd

Klimaatgezond_Oost-Vlaanderen.jpg

Contact to Listing Owner

Captcha Code