SOLERAS:ELEKTROMECHANICAL SERVICE ENGINEER

door | aug 28, 2018 | Jobs

 

 

 

Functie:

х   Je staat in voor de installatie en start-up van de Sputter Hardware machines. U maakt hierbij de nodige planningen en installatieschema’s, u maakt afspraken met de klant en u leidt de installatie ter plaatse.

х   Je staat in voor de technische eindcontrole voor verzending van de te installeren goederen (u controleert of alles volgens plan gemonteerd is, u kijkt na of alles volgens offerte aanwezig is en u staat in voor de finale controle van de functionaliteit van de goederen).

х   Je staat ook in voor het onderhoud en service interventies van machines bij de klanten ter plaatse. Bij klachten of problemen bent u degene die naar de klant reist om daar het probleem op te lossen.

х   Je staat verder ook in voor de commerciële kant (u geeft presentaties/trainingen, zowel intern als extern en u geeft presentaties van een project/product aan klanten). 

Profiel:

х   Je beschikt over een bachelor of master diploma Elektromechanica. Ervaring is een voordeel maar geen must.

х   Je heeft een sterk technisch inzicht en ook een zeer goede kennis van elektromechanica.

х   Je heeft een sterk aanpassingsvermogen om op korte termijn de producten te leren kennen.

х   Je weet prioriteiten te stellen. U kan autonoom werken, zonder daarbij de teamspirit te verliezen.

х   Je heeft een hands-on persoonlijkheid met zin voor initiatief en u beschikt over een commerciële / klantgerichte ingesteldheid.

х   Je streeft ernaar de kwaliteit van het afgeleverde werk continu te verbeteren.

х   Je bent bereid om op regelmatige basis internationaal te reizen (tot 60%).

х   Je beschikt over een goede kennis Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling).

Aanbod:

х We zijn een hightech, dynamische onderneming waar mensen centraal staan. Stuk voor stuk delen we een hart voor technologie, een passie voor machinebouw, maar bovenal de overtuiging dat elk van ons het verschil maakt.

х Dankzij een goed gevuld orderboek en technologie gedreven producten in een markt die niet stil staat, behoren we tot de top en zijn we de referentie als het gaat over ultra dunne optische coatings.

х Dagelijks kom je in contact met de eindproducten, gemaakt met onze systemen. Zo vind je deze terug in & op jouw smartphone, op het glas van de ramen in je huis & auto en misschien wel in de zonnecellen op je dak, enz…

х   Een contract van onbepaalde duur

х   Mogelijkheid tot bedrijfswagen via een cafetariaplan

x   Filevrije bereikbaarheid 😉 

Contact:

Neem contact op via jobs@soleras.com of +32 9 381 61 61 

Contact to Listing Owner

Captcha Code