NETWERKEN

 

Yes! Deinze Industrie organiseert terug een Teamtrophy!  Neemt jouw bedrijf het op tijdens een sportieve teamdag? Afspraak op zaterdagnamiddag 28.8.2021 op de Brielmeersen in Deinze!

 

Deinze Industrie organiseerde in augustus 2019 een eerste sportieve, laagdrempelige teambuilding namiddag voor bedrijven. Er namen 15 ploegen deel en in totaal hebben 76 zaakvoerders en medewerkers samen gestreden voor de plaats van sportiefste bedrijf. Bekijk hier  beelden en een video .  In 2020 kon de Teamtrophy niet doorgaan wegens gekende omstandigheden, maar nu zijn we er terug!

De leuke proeven zullen draaien rond het thema "te land, te water en in de lucht". Omdat de opdrachten bedoeld zijn om collega's op een originele manier te laten samenwerken hoef je gelukkig niet het snelste of sterkste sporttalent te zijn. De meeste proeven gaan door op het Teamadventure-terrein in de Brielmeersen, maar je zal ook even de Leie opgaan met een megaSUP. 

Het is een fantastische manier om andere bedrijven te leren kennen en een teambuilding dag voor jouw medewerkers te organiseren. Het comfort van zelf niks te moeten organiseren is uiteraard mooi meegenomen! Download hier een ad valvas document om door te sturen naar collega's of op te hangen in het bedrijf.

 

Inschrijven kan vanaf nu tot 15 juli 2021 via dit inschrijvingsformulier 

(indien niet mogelijk, mail naar  info@deinzeindustrie.be)

 

Praktisch: 4 personen per bedrijfsteam  - €200 per team incl. 2 drankjes en 2 BB broodjes per teamlid voor leden van Deinze Industrie en Deinze Winkelstad - meerdere teams per bedrijf mogelijk. Niet-leden: €300.

 

Nog niet overtuigd? Beleef hier de vorige editie nogmaals en geniet van het enthousiasme. Deze collectieve teambuilding is het bewijs van tot wat ondernemen en sportiviteit leiden kan!

Geniet via deze linken van beelden en een video 

izobrazhenie_76.pngDeinze Industrie zamelt structureel laptops in voor kansarme kinderen

Inzamelen oude laptops via bedrijven voor kansarme gezinnnen

Deinze Industrie vzw, de koepelorganisatie van alle bedrijven in Deinze, heeft in de coronaperiode op korte termijn oude laptops bij bedrijven verzameld voor kwetsbare lagere schoolkinderen. Door COVID-19 vielen ook zij terug op afstandsonderwijs online, maar helaas hebben niet al deze jongeren een computer thuis. Door deze actie konden 34 gezinnen geholpen worden.

Nu de werking rond het in de markt zetten en het correct bezorgen aan de juiste mensen is opgezet, wil Deinze Industrie deze actie structureel verderzetten. Twee keer per jaar worden de ingezamelde laptops via de welzijnsorganisaties overhandigd.

VTI Deinze en 3 welzijnsorganisaties ondersteunen mee het initiatief en staan mee in voor de praktische kant van het verhaal.
Hoe kan je als bedrijf helpen?
  • In jouw bedrijf heb je oude, maar nog werkende laptops die niet meer ingezet worden
  • Meld je aan bij info@deinzeindustrie.be en vermeldt over hoeveel laptops het gaat, de levering of afhaling wordt geregeld
  • Wipe de harde schijf; haal bedrijfsgevoelige informatie af van de laptops; tot op niveau van de fabrieksinstellingen: basissoftware Windows (indien nodig kan VTI Deinze verder instaan om alle bedrijfsinformatie te verwijderen)
  • VTI Deinze zal nog eventuele data verwijderen en reinigen:
    • Afhankelijk van het aantal computers wordt een cleane Windows 10 geïnstalleerd (VTI Deinze zal navragen of de volume licentie van Windows 10 uitzonderlijk mag ingezet worden)
    • Office installeren zonder licentie is mogelijk (activering kan met login van de basisschool)
    • Voor het gebruik van internet kunnen scholen codes bekomen bij Proximus en Telenet voor gratis internet voor leerlingen zonder internet

 

Gerichte verdeling via welzijnsorganisaties

Het is belangrijk dat de laptops bij de juiste mensen terecht komen, bij zij die er meest nood aan hebben.  Daarom gebeurt de verdeling via 3 welzijnsorganisaties die nauw samenwerken met het Sociaal Huis van stad Deinze en de noden in de markt kennen: de Zonnebloem in Nevele, vzw Contactcentrum Deinze (Voedselbank) en De Regenboog Deinze.

De verdeling gebeurt twee keer per jaar: begin september en begin februari.
Persartikel 1 | Persartikel 2