Motivational 2022: schrijf je in voor een motiverende ondernemersavond met Sven Nys

door | okt 22, 2021 | netwerking, Nieuwsberichten

DeinzeIndustrie_FB_Event_1200x628.jpg

AFGELAST WEGENS COVID


Op woensdag 8 december organiseert Deinze Industrie vzw een motiverende ondernemersavond als antwoord op de coronacrisis. En dat met niemand minder dan Sven Nys!

Op enkele uitzonderingen na zat het ganse bedrijfsleven het laatste anderhalf jaar op de corona-rollercoaster. Bepaalde bedrijven konden zich al grotendeels herpakken, anderen ondernemen nog verder met de handrem op, al dan niet wegens nog nasleep van corona. Eén zaak is zeker: de crisis zal sowieso nog jaren nazinderen. We hebben extra collectieve krachten nodig.

Stevige shot ondernemerszin

Door zijn skills, inzichten en attitude begeestert Sven Nys ondernemers en geeft hij nieuwe inzichten. Nieuwe moed. En het gaat verder dan enkel parallellen tussen topsport en ondernemen voorstellen. Het gaat over no-nonsense aanpak, het beste halen uit jezelf, mentaal sterker worden en altijd focussen op de toekomst. Dat doen we ook die avond. Veilig en stijlvol en op een beter 2022.

Praktisch

Vooraf inschrijven is verplicht en dat voor 19 november 2021. Inschrijven is zowel mogelijk voor bedrijven uit regio Deinze als daarbuiten (max. 2 personen per bedrijf). Er worden voor dit event 150 mensen toegelaten in de kapel van Leiepoort Sint-Hendrik (zaalcapaciteit is 220) € 45 (incl. btw) per persoon. First in, first served.

Programma

– Onthaal om 19.30u met drank en fingerfood.
– Motivational met Sven Nys start om 20u met mogelijkheid tot vragen nadien.
– Netwerkreceptie rond 21.30u met dessertbuffet en drank. Om samen te klinken op een succesvol 2022!

Bestel hier je ticket(s)

Zet je op aanwezig via ons Facebook-evenement

Contact to Listing Owner

Captcha Code