KGA groepsinzameling in maart 2014

door | feb 25, 2013 | Nieuwsberichten

Groepsinzameling Klein Gevaarlijk Afval (KGA) i.s.m. Sita Recycling Services in de laatste week van maart 2014. Reserveer uw inzameling vóór 20 maart 2014: u krijgt de transportkost cadeau en geniet van de groepstarieven voor verwerking

Exclusief aanbod voor leden van De Prijkels vzw !kga.jpg

Klein Gevaarlijk Afval zoals lege verfpotten, oude TL-lampen, loodaccu’s, olieresten, chemicaliën, lege cartridges en toners … wordt vaak voor lange tijd opgeslagen in bedrijven, of erger nog, belandt in de restcontainer. 

U bent als bedrijf verplicht Klein Gevaarlijk Afval (KGA) afzonderlijk in te zamelen. Aangezien voor veel bedrijven de hoeveelheid KGA beperkt is, biedt een gezamenlijk initiatief een financieel voordeel !

U vindt de groepstarieven voor verwerking op dit aanmeldingsformulier: 2014_03_KGA_Aanmeldingsformulier.pdf
Vul het in en fax het vóór 20 maart 2014 naar Sita om uw KGA-inzameling te reserveren. De inzameling is gepland in de laatste week van maart 2014. Hou ook rekening met de aanlevervoorwaarden: AANLEVERINGSVOORWAARDEN__KGA.pdf

Het gezamenlijke transport wordt betaald door De Prijkels vzw. 

OPGELET
 !
De vermelde groepsprijzen en het gratis transport zijn enkel geldig voor bedrijven die lid zijn van De Prijkels vzw ! Niet-leden betalen het volledige verwerkingstarief en 250 euro ophaalkost.  

De nodige transportformaliteiten en ADR-etiketten worden door Sita Recycling Services aangemaakt op basis van dit formulier. Aan u wordt gevraagd om ieder soort afval in een gesloten verpakking aan te bieden en te voorzien van een etiket of opschrift dat het product identificeert. Bent u ingeschreven, dan komt de chemiewagen van Sita Recycling Services op de afgesproken dag de aangemelde afvalstromen bij u ophalen. 

Alvast hartelijk dank voor uw milieubewuste medewerking !

 

Contact to Listing Owner

Captcha Code