JOBCAFE DEINZE 2021 kon succesvol doorgaan

door | dec 6, 2021 | arbeidsmarkt, Nieuwsberichten

JOBCAFE DEINZE 2021

Het was eventjes spannend, maar finaal is Jobcafé Deinze met goedkeuring van alle overheidsinstanties kunnen doorgaan in de Brielpoort in Deinze op maandag 29.11.2021.

beeld_Jobcaf_Deinze.jpg


Klik hier voor een fotoreeks en hier voor een after movie van Jobcafé Deinze 2021.

Deinze Industrie vindt dat ook (en vooral) in moeilijke tijden ondernemers moeten gesteund worden.  Desondanks covid tijd en tijden van thuiswerken, blijft de vraag naar nieuwe werkkrachten hoger dan ooit.  Het aantal vacatures overstijgt het aanbod.  Ondernemers zijn bereid te luisteren naar noden van de (potentiële) werknemers en zetten meer dan ooit in op opleidingen. Getuige daarvan zijn de 43 enthousiaste standhouders op deze editie.  

Bij VDAB, partner van Deinze Industrie Jobcafé, konden bezoekers terecht voor tips voor hun CV en en vraag naar (bijkomende) opleidingen.  Partner Werken Leie&Schelde effende verder het pad voor samenwerking tussen sociale en reguliere economie.

Covid heeft ongetwijfeld een impact gehad op het aantal bezoekers.  Maar de 200 bezoekers die gekomen zijn, ook de vele studenten met dank aan onze vele secundaire scholen met afstudeerrichtingen die Deinze rijk is, waren zeer geïnteresseerd en hadden volgens de eerste evaluatie goede profielen.

En dat telt.  Matchen.  Luisteren.  De arbeidsmarkt dichter bij de bedrijven brengen en omgekeerd.  Op een joviale manier.  

Op café, correctie: op Jobcafé!  Tot volgend jaar!

Contact to Listing Owner

Captcha Code