Instructeur daktechnieken regio Brussel/Wallonië/Frankrijk bij I.R.S./Btech

door | feb 2, 2015 | Jobs

Instructeur daktechnieken regio Brussel/Wallonië/Frankrijk

Uw functie

U bent ervaren dakdekker en u wil uw vakkennis delen door middel van het verzorgen van praktijkgerichte opleidingen en trainingen in de IRS-Btech daksystemen, dit zowel intern op maquettes als in real time op de werf. Als vakman adviseert u de klanten over de praktische uitvoerings-modaliteiten en voert u werfbezoeken uit waarvan u aansluitend de bijhorende rapporten opstelt. Verder verzorgt u praktische demo’s in aanvulling op de productvoorstellingen door de commerciële afgevaardigden; dit zowel op het bedrijf als in de verdeelpunten.

Samen met uw collega’s staat u in voor de gebruiksefficiëntie van de opleidingslokalen en materialen. Binnen het kader van uw opleidingsplan zal u ook meewerken aan de eigen nascholing, het uitwerken en/of uittesten van nieuwe werkmethodes, nieuwe vaardigheden enz.

Na een intensieve inwerkperiode wordt deze functie gekenmerkt door een hoge mate van zelfstandigheid in een inspirerende werkomgeving, waarbij samenwerking onontbeerlijk is om tot een goed resultaat te komen. Het regelmatig (internationaal) reizen maakt een onlosmakelijk onderdeel uit van de functie.

U draagt bij tot een goede werking en uitstraling van het bedrijf IRS-BTECH in zijn geheel.

Uw profiel

U heeft reeds jaren ervaring in het plaatsen van dakafdichting en voelt zich thuis op elk dak. Ervaring met EPDM dakbedekking is een absolute must. Door de tewerkstelling in regio Brussel, Wallonië en Frankrijk is de kennis van het Frans een vereiste. Basiskennis van de Nederlandse taal is een pluspunt.

U bent in een goede fysieke conditie en bent bereid om regelmatig te reizen. Af en toe ’s avonds en in het weekend werken is voor u geen probleem. U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis teamspirit. Als teamplayer bent u stressbestendig en werkt u precies en ordelijk. U beschikt over een rijbewijs B.

U beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een gezonde dosis teamspirit. Verder heeft U een motiverende en ondersteunende persoonlijkheid met een grote zin voor verantwoordelijkheid. Een flexibele ingesteldheid en planmatig werken zijn één van uw sterkere kwaliteiten.

Aanbod

Als Opleider/Adviseur heeft u een gevarieerde job en komt u terecht binnen een dynamische snel groeiende groep met een open en aangename werksfeer. U krijgt de nodige opleidingen en vormingen om uw functie goed te kunnen uitvoeren. Een aangepast verloningspakket in overeenstemming met uw professionele ervaring en competenties wordt voorzien.

Interesse in deze functie? Aarzel dan niet en verzend vandaag nog uw motivatiebrief en cv naar volgend e-mailadres: tessa.vanhauwermeiren@irs-btech.be of op 09.321.99.21

Contact to Listing Owner

Captcha Code