Inschrijven voor Deinze Industrie Jobcafé van 20.11.2021

door | sep 9, 2021 | arbeidsmarkt, Nieuwsberichten

Deinze Industrie JOBCAFE 2021 op 29.11.2021 in de Brielpoort in Deinze: nog enkele plaatsen beschikbaar.

SCHRIJF JE NU IN OM JE STANDRUIMTE TE VERZEKEREN!

 

Op maandag 29 november 2021 organiseert ondernemerskoepel Deinze Industrie opnieuw dé Deinse jobbeurs: Jobcafé 2021. En ook dit jaar zal het een moment zijn waarop je als werkgever je toekomstige werknemers persoonlijk kan ontmoeten.

Dankzij de 40 deelnemende bedrijven, enthousiaste bezoekers en strikt opgevolgde veiligheidsmaatregelen was de editie van vorig jaar een succes. Heel wat bedrijven konden dan ook rechtstreeks door het Jobcafé nieuwe werkkrachten aanwerven. De gemoedelijke sfeer waarop bedrijven en potentiële werknemers elkaar konden leren kennen bleek een onmisbaar aspect van employer branding te zijn. Beleef hier de editie 2020.

Ook dit jaar zal er opnieuw een brede bezoekerscampagne lopen (vanaf eind oktober 2021).  Ook scholen uit de regio zullen worden betrokken en VDAB zal persoonlijk duizenden werkzoekenden aansporen om op een informele manier kennis te maken met de deelnemende ondernemingen.

Tot 17 september 2021 kunnen Deinse bedrijven zich inschrijven om zich van een standplaats op het Jobcafé 2021 te verzekeren, maar wacht niet te lang. Er zijn namelijk slechts 45 standplaatsen: so first come, first served!

Jobbeurs_2020_45_van_73.jpg

 

Hoe inschrijven?

Inschrijven kan vanaf nu door  eenvoudig te mailen naar info@deinzeindustrie.be. De kostprijs om deel te nemen aan het Jobcafé is €350 voor leden van Deinze Industrie en €500 voor niet-leden. Winkels (kleinhandel) uit Deinze kunnen ook deelnemen en betalen €150 per stand. 

Meer details over de opkomende editie van het Jobcafé vind je via de exposantenfiche.

Contact to Listing Owner

Captcha Code