Wegenwerken en mobiliteit

Wegenwerken

Verkeersinfrastructuur - mobiliteit in industriezones - wegenwerken

 

Deinze Industrie ijvert voor meer verkeersveiligheid en netheid in de industriezones.  Ook mobiliteitswerken tijdig communiceren is een ambitie van de ondernemerskoepel. Via de ambtenaar lokale economie worden gekende wegenwerken doorgegeven aan de coördinator van Deinze Industrie, die dan op haar beurt de nodige zones via inmail asap inlicht.

 

Sedert het najaar 2019 verzamelde Deinze Industrie desiderata van de verschillende industriezones op vlak van verkeersinfrastructuur en mobiliteit in de industriezones. Deze lijst vindt u hieronder.  Op geregelde basis wordt overleg gepleegd met de bevoegde schepen om de stand van zaken van aanpak te kennen.  Bepaalde desiderata zijn opgenomen in het groter mobiliteitsplan van de stad, andere laten al (te) lang op zich wachten.  Maar het is belangrijk dat vanaf nu de desiderata geregeld op tafel komen.  Met de hoop dat er voortgang wordt geboekt.

Bedrijven die specifieke wensen of noden hebben op vlak van mobiliteit of verkeer kunnen deze mailen naar info@deinzeindustrie.be.

 

Desiderata_MET_REACTIES_verkeersveiligheid_en_aantrekkelijkheid_industriezones.pdf

 

 

 

 

Een kijk op de bewegwijzering

Hieronder vindt u een kijk op de bewegwijzering. Klik op een van de foto's om een grotere weergave te zien.

 

Mobiliteit: UINODIGING NETWERKMIDDAG VOOR ONDERNEMERS

Deinze en mobiliteit van en naar het werk, werk aan de winkel!

Stad Deinze en het ondernemersplatform Deinze Industrie organiseren samen met de dienst mobiliteit en KBC op donderdag 21 september 2017 om 12.30u een praktische ondernemersmiddag rond duurzame mobiliteit, meer bepaald gericht op woon-werk verkeer.

Voor ondernemers is het van cruciaal belang dat werknemers comfortabel en binnen een redelijke tijd van en naar het werk geraken. Pendelverkeer heeft impact op het werk én het privéleven en is daarom een belangrijk aspect voor de werknemer.

Met deze inspiratiesessie willen de organisatoren nieuwe voorstellen en praktische cases aanreiken aan ondernemers  en de HR managers om mogelijks te implementeren in hun bedrijf.  Met korte, bondige sessies wil men een nieuwe kijk geven op de woon-werk-pendel mogelijkheden, de fiscale gevolgen en de nieuwe trends. Er is ook een info-markt met reële test mogelijkheden, zodat theorie onmiddellijk kan getoetst worden aan de praktijk.

U zoekt als ondernemer oplossingen voor woon-werk verkeer voor uw werknemers? Schrijf u dan in voor 12 september 2017 via www.deinze.be/ondernemers-mobiliteit of info@deinzeindustrie.be.

Deze middag gaat door in het dienstencentrum Leiespiegel, Brielstraat 2 in 9820 Deinze en is gratis.

 

-          Onthaal in dienstencentrum Leiespiegel met broodje en drankje van 12.30u tot 13u

-          Om 13u praktische inspiratiesessie in dienstencentrum Leiespiegel – u kan nadien ook vragen stellen en napraten met collega ondernemers met een gezellige drink

-          Vanaf 14u – vrijblijvend – testen in en rond de Brielpoort


VisualDeinzeIndustrie.jpg


Suggesties

U heeft nieuws dat op deze pagina hoort te staan? Vul het formulier hieronder in en wij bekijken om uw nieuws zo snel mogelijk hier te plaatsen.