Hou het veilig in de eindejaarsperiode: vraag uw vakantietoezicht aan !

door | dec 18, 2014 | Nieuwsberichten

VRAAG TIJDIG UW AFWEZIGHEIDSTOEZICHT AAN BIJ DE POLITIE !

Wil u met een gerust gemoed op vakantie vertrekken? Vraag dan gratis afwezigheidstoezicht of vakantietoezicht aan bij de politiezone Deinze-Zulte. Dit betekent dat de interventieploegen en de wijkinspecteurs van de zone regelmatig langskomen en toezicht houden op uw eigendom. Bij problemen of onregelmatigheden wordt de door u opgegeven contactpersoon verwittigd om zo snel mogelijk de nodige maatregelen te kunnen treffen.

Belangrijk !

Hoe meer bedrijven hun vakantietoezicht aanvragen, hoe meer politiepatrouilles er worden georganiseerd. Vraag NU dus uw vakantietoezicht aan. Deze service geldt zowel voor de winter- als voor de zomervakantie. 

Hoe aanvragen?

  • U dient een aanvraag in op Police-on-web. Hier worden de aanvragen voor afwezigheidstoezichten gecentraliseerd en doorgegeven aan onze politiezone OF
  • U downloadt het formulier afwezigheidstoezicht. U kan dit formulier afgeven of opsturen naar één van onze commissariaten. U kan het formulier ook digitaal invullen en doorsturen naar operaties.adm@politiedeinzezulte.be OF
  • U dient online een aanvraag in via het registratieformulier. Dit formulier komt na de bevestiging automatisch terecht bij de desbetreffende dienst.

Wij wensen u een gezellige kerstvakantie en een veilig eindejaar !
Het bestuur  van Deinze Noord vzw 

Contact to Listing Owner

Captcha Code