Commercieel Medewerker Gent – Kortrijk

door | okt 21, 2021 | Jobs

Functieomschrijving:

Heb jij interesse om één van bpost’s duizenden unieke gezichten te worden? Goed nieuws, want ook in tijden van social distance zetten wij onze zoektocht naar talent verder. Wij hebben jou nodig – nu meer dan ooit – om mensen te verbinden. Dankzij onze honderden collega’s van de poetsdienst, duizenden liters alcoholgel en tienduizenden mondmaskers, waarachter je steevast een glimlach vindt, garandeert bpost een covid-proof sollicitatieprocedure en werkomgeving.

Profiel:

Je beschikt over een diploma Hoger Secundair Onderwijs (A2). Daarnaast kan je je werkplaats met eigen vervoermiddelen bereiken. Dit is een functie die veel contacten met zich meebrengt: je bent dan ook sociaal vaardig, en je legt een commerciële en klantvriendelijke houding aan de dag. Stilstaan is achteruitgaan: je wil blijven bijleren en bent bereid tot zelfstudie. Je ziet het zitten om te werken in meerdere kantoren binnen je regio.

Aanbod:

Als commercieel medewerker werk je actief mee aan steeds betere diensten. Je maakt deel uit van een boeiende werkomgeving die volop in beweging is. We bieden je initieel een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur ( 3 of 4 maanden), die mogelijks kan worden verlengd. Je kan rekenen op een competitief loon met bijkomende vergoedingen. Opleidingen op maat en doorgroeimogelijkheden zorgen ervoor dat je niet stil blijft staan. De tewerkstelling start onmiddellijk na de sollicitatieprocedure.

Contact:

Heb je ambitie voor deze job? 
Stuur je CV naar: bpost.west@startpeople.be 

Contact to Listing Owner

Captcha Code