Bedankt aan iedereen die het Jobcafé Deinze bezocht (of er standhouder was)! Schrijf je nu al in voor het Jobcafé op 6.11.2023.

door | feb 6, 2023 | arbeidsmarkt, Nieuwsberichten

Bedankt aan iedereen die het Jobcafé Deinze bezocht (of er standhouder was)!

Schrijf je nu al in voor Jobcafé 6.11.2023.

 

Op maandag 24.10.2022 mochten 50 bedrijven uit Deinze en regio in een volle Brielpoort ongeveer 500 bezoekers ontvangen die interesse hadden in een (toekomstige) job. Naast dat mooie aantal, begreep het Deinze Industrie-team al uit de evaluaties van de standhouders dat er heel wat goede contacten werden gelegd en dat bij meerdere bedrijven al concrete afspraken werden geboekt met kandidaat-werknemers.

Dat vindt onze organisatie natuurlijk supernieuws, zeker tijdens deze bijzonder grote krapte op de arbeidsmarkt voor zowat alle functies. Meer dan 90% van de bedrijven gaf dan ook aan om volgend jaar graag terug deel te nemen aan de jobbeurs.

Wil je nu reeds zeker zijn van een standplaats voor Jobcafé 6.11.2023?  Mail naar info@deinzeindustrie.be.


Samen met partners VDAB en Werken Leie & Schelde konden we in 2022 een bijkomende focus leggen op ondersteuning en opleidingen voor kandidaten en op meer middelen om de sociale en reguliere economie met elkaar te verbinden.

Het eerste uur kregen we een 200-tal studenten over de vloer, namelijk uit het 5de en 6de jaar uit diverse opleidingen van meerdere lokale scholen.  De jongeren hadden goede gesprekken met meerdere bedrijven, wat bijzonder waardevol is met het oog op de toekomst. Zulke aangename ontmoetingen leiden soms naar een vakantie- of flexi-job en/of houden het bedrijf top-of-mind van zodra die jeugd écht op zoek gaat naar werk. Door de inzet van de 5de jaren elektrische installatietechnieken van VTI-Deinze, konden we alle standen van electriciteit voorzien. 

Dankzij onze partners Foodbart en Agristo konden standhouders genieten van een lekker gratis soepje of pakje friet. Ook konden bezoekers gratis een sterke cv- en LinkedIn-foto laten maken bij de stand van Elektro MacFijne extra’s die het Jobcafé net dat tikkeltje meer gaven!

Bedankt aan alle standhouders en bezoekers van deze mooie editie. Graag verwelkomen we jullie opnieuw in 2023.

Was je er in 2022 keer niet bij en wil je zien hoe het eraan toeging? Of stond jouw bedrijf er wel en ben je op zoek naar een tof beeld van de recruiters aan het werk voor jullie socials of nieuwsbrief? Alle foto’s van het Jobcafé 2022 vind je hier terug. Deel ze gerust!

Jobcafe_2022-59.jpg

 

 

Contact to Listing Owner

Captcha Code