Arbeidsmarkt. Hoe doe je dit?

 

Het_Jobcaf_gaat_door_banner.png

Maak op een gemoedelijke manier kennis met je toekomstige werkgever!

Update: Geen zorgen als je op zoek bent naar een toffe job dicht bij huis: ons Jobcafé van komende maandag gaat door, al houden we natuurlijk rekening met alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. Hou dus je CST bij de hand en het masker op de mond en ontdek persoonlijk zo'n 45 lokale bedrijven en hun boeiende vacatures!

Zin in een interessante job dicht bij huis? Op maandag 29 november van 15u tot 19.30u gaat in de Brielpoort in Deinze opnieuw het Jobcafé van ondernemerskoepel Deinze Industrie vzw door. Op de lokale jobbeurs zullen zo’n 45 bedrijven hun vacatures op een informele manier uit de doeken doen aan de bezoekers. Zowel actief werkzoekenden als nieuwsgierigen zijn welkom en worden getrakteerd op een gratis soepje van Foodbart en een pakje frieten van Agristo. Op café gaan met een bedrijf waarin je interesse hebt: het overkomt je niet elke dag!

Dankzij de bijna 45 deelnemende bedrijven uit de regio, vele enthousiaste bezoekers en strikt opgevolgde veiligheidsmaatregelen was het Jobcafé van 2021 een succes. Heel wat werkzoekenden konden dankzij de jobbeurs dan ook rechtstreeks hun nieuwe werkgever ontmoeten. De gemoedelijke sfeer waarop bedrijven en potentiële medewerkers elkaar konden leren kennen bleek voor velen doorslaggevend te zijn. 

Ook dit jaar belooft een boeiende editie te worden. Bezoekers zullen doorlopend kunnen genieten van professionele cv-screenings door VDAB en sterke cv-foto’s kunnen laten maken door lokale elektrozaak Elektro Mac. Er is een bar met bediening. De toegang is gratis en vooraf inschrijven voor de jobbeurs hoeft niet. Spring dus gerust binnen vanaf 15u tot 19.30u en wie weet loop je je toekomstige werkgever wel tegen het lijf. Een greep uit de vele vacatures die je op het JobCafé zal kunnen ontdekken, vind je nu al via www.jobsindeinze.be. Op het Jobcafé zelf zullen ook vacatures te raadplegen zijn.

Kom je ook naar het Jobcafé of ken je iemand die geïnteresseerd is in een uitdagende nieuwe functie? Zet jezelf aanwezig op aanwezig en nodig je vrienden uit voor ons Facebook-evenement.

Om rekening te houden met de huidige coronamaatregelen dien je in het bezit te zijn van een Covid Safe ticket en een mondmasker te dragen.

Waarom een job zoeken in Deinze?  

Deinze is een dynamische stad waar het aangenaam wonen en werken is. Vlak bij de E17 en makkelijk bereikbaar, maar toch rustiger dan andere centrumsteden. Een plek waar veel interessante bedrijven kunnen zorgen voor een fijne job dicht bij huis, zodat de work-life-balance zo goed mogelijk kan worden gerespecteerd!

Hoe zag de editie van vorig jaar eruit?

Hier vind je de aftermovie en de foto’s van het jobcafé 2020.
Links over arbeidsmarkt

PDF Icon Werkwinkel Deinze | PDF Icon VDAB